Menu
Pressmeddelande från Bisnode

PER ADOLFSSON TILLTRÄDER SOM SVERIGECHEF PÅ BISNODE

Bisnode förstärker sitt fokus på sin hemmamarknad och utser Per Adolfsson till Sverigechef på Bisnode. Per kommer närmast som Sverigechef för Microsoft Sverige och har bred erfarenhet av verksamhetsutveckling i tjänsteföretag. Idag innehar Björn-Erik Karlsson både uppdraget som Sverigechef och Nordenchef, i och med att Per tillträder som Sverigechef frigörs tid för mer övergripande regionala frågor.

22 maj, 2014

22 maj, 2014 Per Adolfsson har arbetat i ledande befattningar i den snabbväxande och ständigt föränderliga it-branschen i mer än 25 år. Han kommer senast från tjänsten som Sverigechef på Microsoft och har tidigare arbetat som försäljningschef och vice VD på HP Services.

“Pers karriär är full av projekt där han har utvecklat, motiverat och enat personer, team och företag som resulterat i ökad försäljning och tillväxt. Dessutom har han värdefulla erfarenheter från den snabbrörliga it-branschen. Han är rätt man att leda Bisnode Sverige till nästa nivå, där just tillväxt är högst prioriterat.

När Per axlar ansvaret för Sverige kan jag ägna mer tid och kraft åt övriga länder i regionen och de gemensamma initiativ vi vill och behöver realisera”, säger Björn-Erik Karlsson, Nordenchef på Bisnode.

Rätt affärsinformation presenterat på rätt sätt ger företag och organisationer konkurrens-, affärs-, och effektivitetsfördelar. Genom att analysera och omvandla stora mängder information till insikter och skapa beslutstöd där it-lösningar utgör grunden i erbjudandet blir Bisnode en del av kundens dagliga beslutsprocesser.

”Bisnode har ett attraktivt erbjudande i tiden. I en värld där information finns i överflöd behöver företagen hjälp att ta fram rätt affärsinformation som beslutsunderlag för både strategiska och dagliga beslut. Jag ser fram emot att att vara med och bidra till Bisnodes fortsatta framgångar”, säger Per Adolfsson, tillträdande Sverigechef på Bisnode.

Per tillträder sin tjänst som Sverigechef den 2 juni 2014.  

Ladda ner

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode