Menu
Pressmeddelande ifrån Bisnode

BISNODE FÖRST MED FINGERFÄRDIG AFFÄRSINFORMATION

Glöm komplicerade urval och avancerade adressregister. Sträck ut fingret, markera ett område på kartan i din iPad och vips ser du intressanta fakta om bolagen i området. Affärsinformationsföretaget Bisnodes nya app Bisnode Karta låter polygonsökning rita om landskapet för affärsinformationssökningar genom att koordinatsätta Sveriges alla adresser.

24 jun, 2013

Nu behöver du inte vara expert på komplicerade urvalssökningar för att hitta relevant företagsinformation. I Bisnodes nya iPad-app Bisnode Karta, som är den första kartsökningen för kredit-, marknads- och affärsinformation i Sverige, använder du kartan för att söka information om företag i området du är intresserad av.

”Lättåtkomligt och användarvänligt är ledord för vår bransch just nu. Ett modernt sätt att arbeta med information ska vara roligt och upplevelsebaserat, men samtidigt också leverera ett tydligt värde. Därför arbetar vi hårt med nya tekniker för att våra kunder till exempel ska kunna göra avancerade sökningar på ett enkelt sätt”, säger Björn-Erik Karlsson, Regionchef Norden hos Bisnode.

I appen använder du urvalsprinciperna omsättning, antal anställda, bolagsform, län/kommun och bransch. Grundinformationen är gratis och utöver den kan du betala styckpris för styrelsekontroll, ekonomirapport eller registreringsbevis. Som inloggad Bisnode-kund kan du dessutom se andra informationsslag som du har behörighetsaccess till, t ex kontaktpersoner, koncerntillhörighet, betalningsanmärkningar, kreditrating och firmatecknare.

”Att använda kartfunktionen för att få fram affärsinformation är unikt. Att dessutom göra det via ett polygonbaserat söksätt gör sökningarna snabba, intuitiva och interaktiva, vilket är framtidens sätt att hitta information”, säger Pontus Holmberg, Affärsutvecklare hos Bisnode.

DETTA KAN DU GÖRA I BISNODE KARTA

  • Verifiera och kontrollera potentiella kunder, samarbetspartners, leverantörer, framtida arbetsgivare etc.
  • Ha koll på dina lokala konkurrenter
  • Hitta kontaktuppgifter
  • Söka efter leverantörer och samhällsservice, t ex konsulter, hantverkare, bilhandlare och apotek/sjukvård i det geografiska område som du befinner dig i
  • Kostnadsfria smakprov på kontaktuppgifter till företag i din ritade yta
  • GPS-funktionen ger möjlighet till lokal företagsinformation där du befinner dig just nu. 

Ladda ner Bisnode Karta

Du kan ladda ner appen här >>>

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode