Menu
Vår vision

en värld där människor har kraft att agera

Bisnodes drivkraft bottnar i vår vision om en värld där människor har kraft att agera. För vi vet, att när människor känner sig trygga i sina handlingar så händer det spännande saker.

Frågorna och svaren

Det finns små och stora frågor inom alla företag, organisationer och verksamheter. Frågor som kräver uppmärksamhet och korrekta svar innan man kan fatta beslut och agera med kraft. Det är det här som är vår drivkraft på Bisnode. Att hjälpa människor hitta rätt svar. Vi är länken mellan all information som finns och insikterna de behöver för att kunna fatta smarta beslut.

Nyckeln är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Genom åren har vi lärt oss en hel del om beslutsfattandets ädla konst, erfarenheter som vi mer än gärna delar med oss av.

Så möjliggör vi smarta beslut

Alla behöver någon gång hjälp att fatta beslut. Det märks inte minst när man tittar på den spridning som finns bland våra kunder. Här hittar man allt från småföretagare med några få medarbetare till internationella koncerner med tusentals anställda. De har alla en sak gemensamt: behovet av korrekta och relevanta beslutsunderlag. 

Oavsett hur våra kunders behov ser ut, kan vi snabbt ta fram exakt det som krävs i en given situation. Vår specialitet är att skräddarsy kredit-, affärs- och marknadsinformation och på så sätt göra det lättare för dem att både fatta smarta beslut – och förbättra sina affärer och verksamheter.

I grunden är det en kombination av fem saker som gör att Bisnode kan leverera överlägsna beslutsunderlag till kunder inom alla upptänkliga branscher och områden:

Det är bara våra kunder som vet vad de behöver. På Bisnode finns vi alltid nära, vi samarbetar tätt och lyssnar noga på deras behov. Sen tar vi fram en anpassad lösning som ger dem exakt de svar och insikter de behöver för att driva sina verksamheter framåt.

Vår specialistkunskap och lokala närvaro garanterar ett snabbt och smidigt samarbete. Vi drar naturligtvis även nytta av de resurser och den samlade expertis som finns i vårt europeiska företag.

Vi lever på att leverera korrekta beslutsunderlag till våra kunder. Nyckeln är att använda data av hög kvalitet. Vi har genom vår egen organisation och vårt samarbete med D&B tillgång till enorma mängder lokala och globala data som vi förädlar och förvandlar till värdefulla svar och insikter.

Genom att använda denna information ihop med omvärldsdata och våra kunders data kan vi alltid ta fram relevanta beslutsunderlag. Oavsett om det handlar om kredit-, affärs- eller marknadsinformation.

Med hjälp av vår analytiska förmåga kan vi förvandla abstrakta data till relevanta beslutsunderlag. Det handlar om att tolka stora datamängder och att se mönster och trender som andra inte kan se. Det handlar även om att presentera tydliga svar och insikter som gör det enkelt för våra kunder att agera med säkerhet.

Detta gör det möjligt för dem att hela tiden ligga steget före. När deras konkurrenter lever i nuet kan de i lugn och ro planera nästa steg och bädda för framtiden.

Vi vill att det ska vara enkelt att fatta beslut. Därför utvecklar vi hela tiden nya sätt för våra kunder att komma åt de beslutsunderlag de behöver. Genom att använda ny teknik kan vi integrera informationen i deras datorer, telefoner eller system så att de har tillgång till den var de än befinner sig.

Lika viktigt är att den information vi levererar presenteras på ett enkelt och tydligt sätt som underlättar beslutsfattandet. Just enkelhet är viktigt för oss. Därför kan vi automatisera beslutsprocesserna åt våra kunder och på så sätt både effektivisera arbetet för dem och minska deras risker. Det har aldrig varit lättare att fatta smarta beslut.

Varje dag tar vi hand om stora mängder data. För oss är det självklart att behandla all denna information med största möjliga respekt, datasäkerhet och personlig integritet är minst lika viktiga för oss som för våra kunder.

Därför arbetar vi enligt noggrant utarbetade riktlinjer och kontrollrutiner. Vi använder absolut tillförlitliga system och följer givetvis de lagar, regler och bestämmelser som finns på alla våra marknader.

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Magnus Silfverberg
Magnus Silfverberg

Acting Country Director Sweden

magnus.silfverberg@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode