Menu
Tillbaka
Om Bisnode

Bisnode möjliggör smarta beslut

På Bisnode förenklar vi livet för dig som söker svar på affärslivets små och stora frågor. Vår specialitet är att ta fram affärs-, kredit- och marknadsinformation av högsta kvalitet. Du får pålitliga svar som gör det lättare för dig att fatta smarta beslut.

Frågor vi hjälper våra kunder med

  • Hur blåser jag nytt liv i trötta kundrelationer?
  • Hur minskar jag mina finansiella risker?
  • Hur ser jag till att ligga steget före mina värsta konkurrenter?
  • Hur får jag maximal utdelning på min marknadsföringskampanj? 

Exempel på hur våra tjänster används

I den här föränderliga världen fylld av digital information, ser somliga utmaningar och begränsningar. Vi ser obegränsade möjligheter att hjälpa till. Bisnode bidrar på många sätt till att människors vardag fungerar utan problem. Vi gör det till exempelvis genom att varje dag leverera tusentals beslutsunderlag till företag och organisationer runt om i landet. Vi gör det också genom att blixtsnabbt leverera nödvändig information till exempelvis banker och butiker så att de kan låna ut pengar och genomföra transaktioner.

När du behöver hitta nya kunder 
Alla företag behöver hitta nya målgrupper och underhålla sina befintliga. Bisnode kan hjälpa till. Vi kan till och med matcha en specifik vara eller tjänst med en speciell kund.

När du tar ett banklån
Har du råd med den där nya bilen eller inte? På banken går det snabbt att få ett lånebesked. Bakom kulisserna är det en lösning från Bisnode som ger svar.

När du besöker Försäkringskassan
Försäkringskassan behöver många svar, till exempel när de vill försäkra sig om att rätt föräldrapengar går till rätt föräldrar. Då använder de en lösning från Bisnode. 

När du plockar ut ett recept
För att apotekaren ska kunna lämna ut en receptbelagd medicin, matchas id-kort och recept i databasen genom en identitetskontroll som Bisnode levererar.

När du vill bevisa din betalningsförmåga
Ett AAA diplom är ett viktigt bevis på att ett företag går bra och är tillförlitligt. Bakom diplomet ligger mer än 20 års erfarenhet av att bedöma bolags kreditvärdighet.

När du är medlem i en kundklubb
Våra marknadsanalytiker kombinerar kunddata med omvärldsdata så att du som konsument får riktade erbjudanden som är relevanta just för dig.

Några av våra kundsegment och vilka branscher de kommer ifrån

 

Bisnodes kunder

Skriv ut

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode