Menu
Bisnodeakademin

InfoTorg Juridik för Privat och Offentlig sektor

På denna kurs kommer vi att visa hur du på ett smart sätt effektiviserar och förenklar din arbetsprocess med hjälp av Infotorg Juridik.

Då du lever i en värld där information, lagar och paragrafer ständigt förändras, är det av yttersta vikt att du får de smartaste tipsen för att kunna agera snabbt och effektivt när du samlar in och tolkar information. Genom utbildningen får du verktygen som ger dig handlingskraftig kompentens i ditt arbete. Du blir helt enkelt en stjärna på ditt jobb!

Infotorg Juridik är marknadens bredaste och kraftfullaste onlinetjänst vad gäller juridiskt material. Det är en tjänst med ett djupt juridiskt innehåll, med bland annat alla våra rättskällor med tyngdpunkt på avgöranden. Tjänsten innehåller just avgöranden, smarta sökfunktioner, nyhetsbevakningar, författningar, praxis, förarbeten, unik samling propositioner, referenser till juridisk litteratur, EU-rätten och mycket mer.

Bisnode har också en egen redaktion som är specialister inom juridikområdet. De skriver bland annat om rättsfall och nyheter som sedan publiceras i tjänsten. En ovärderlig källa för dig.

Utbildningen är anpassad för dig som arbetar som jurist, assistent, paralegal, domare, advokat eller som på något annat sätt kommer i kontakt med det juridiska utbudet.

Exempel på frågor som besvaras under utbildningen:

  • Hur är Infotorg Juridik strukturerat?
  • Vilket juridiskt material finns att tillgå?
  • Hur kan du söka på ett effektivt och enkelt sätt för att hitta relevant material?
  • Hur är dokument och rättsfall kopplade till varandra?
  • Hur kan du hitta de verkliga guldkornen utan att lägga ner för mycket tid?
  • Vad är rättspraxis och hur kan du nyttja det maximalt?
  • Vad erbjuder Bisnodes redaktion för material som kan göra dig bättre i ditt arbete?

Kursledare

Cecilia Wikander, utbildare på Bisnode. 

Cecilia jobbar som utbildare på Bisnode. Hon har utbildat i InfoTorg sedan 1992 och har en enastående och gedigen kunskap om tjänsten. Cecilia är dessutom Bisnodeakademins expert inom området InfoTorg Juridik och är också utbildad jurist. Hon driver även ett eget företag sedan många år tillbaka.

Praktisk information

Pris: Kostnadsfritt. Får du förhinder måste avbokning ske senast 24 timmar före kursstart, annars debiteras du 995 kr. Kursdokumentation, smörgås/kaka och kaffe ingår.

Skriv ut

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode