Menu

NYA DRAGLOK I SVENSK KONJUNKTUR

- Industrin kvar på låga nivåer medan tjänstesektorn ökar Vi kan inte längre lita på att de traditionella industriföretagen leder Sverige ut ur en lågkonjunktur. Tjänstesektorn och IT-bolagen är den nya motorn för Sveriges ekonomi. Det hävdar Bisnode och Veckans Affärer som för nionde året i rad analyserar det svenska näringslivet i rapporten Superföretagen.

https://www.bisnode.com/sverige/nyheter-inspiration/superforetagen/pressmeddelanden/nya-draglok-i-svensk-konjunktur/

FLER SUPERFÖRETAG MED KVINNLIG VD

Totalt 25 av årets 366 Superföretag har kvinnlig VD, vilket innebär att antalet kvinnor på VD-position därmed har ökat från 5,6 till 6,8 procent på ett år. Det framgår av Bisnodes och Veckans Affärers årliga undersökning av Sveriges superföretag.

https://www.bisnode.com/sverige/nyheter-inspiration/superforetagen/pressmeddelanden/fler-superforetag-med-kvinnlig-vd/

HEMMAFIXARFÖRETAG OCH SURDEGSBRÖD BLAND ÅRETS SUPERFÖRETAG

Hemmafixarbutiken Jula och bagerikedjan Gateau är två av de totalt 58 bolag inom detaljhandelsbranschen som i år utses till Superföretag. Det framgår av Bisnodes och Veckans Affärers årliga undersökning.

https://www.bisnode.com/sverige/nyheter-inspiration/superforetagen/pressmeddelanden/hemmafixarforetag-och-surdegsbrod-bland-arets-superforetag/

KONSULTER OCH SPELUTVECKLARE BLAND ITBRANSCHENS SUPERFÖRETAG

IT-konsultbolagen Avega Group, Netlight och spelutvecklingsföretaget bakom sajten King.com är några av de 38 bolag i IT-branschen som tilldelas Bisnodes och Veckans Affärers utmärkelse Superföretag 2013.

https://www.bisnode.com/sverige/nyheter-inspiration/superforetagen/pressmeddelanden/konsulter-och-spelutvecklare-bland-itbranschens-superforetag/

ANTALET SUPERFÖRETAG I BYGGBRANSCHEN ÖKAR

Hela 34 av årets 366 Superföretag är verksamma i byggbranschen, vilket motsvarar en ökning med över 60 procent jämfört med förra året. Det framgår av Bisnodes och Veckans Affärers årliga undersökning av Sveriges superföretag.

https://www.bisnode.com/sverige/nyheter-inspiration/superforetagen/pressmeddelanden/pressmeddelande-exempel/

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode