Menu
Experterna delar med sig

Tre knep för att nå framgång

Varför får en del så mycket mer gjort än andra? Är svaret att deras dygn rymmer en extra timme eller har de knep att ta till när högarna växer och motivationen bara inte vill infinna sig? Karriärsnätverket LinkedIn tog fasta på det senare och frågade 60 framstående personer om hur de hinner med allt som behöver göras. Här är tre av deras hemliga knep:

10 Juni, 2014

Richard Branson, Virgin Group: Ta hand om dina ögon. Många timmar framför skärmar och mobiler riskerar att skada både kreativiteten och ögonen. Genom att låta ögonen vila får du utrymme för motivation och nya idéer.
------------------------------------------------ 

 

Kevin Chou, VD för Kabam: Håll stående möten. Ett effektivt sätt att behandla olika frågor på ett snabbt och koncist sätt och därigenom korta ner mötestiderna.
------------------------------------------------ 


Kevin Roose, skribent på New York Magazine: Stäng av internet. Att endast använda datorn som skrivmaskin är ett bra sätt att undvika distraktion och effektivisera sitt skrivande.
------------------------------------------------ 

Mer läsning:

10 svenska uppfinningar som förändrat världen.
Färgmetoden 

Artikeln kommer från Bisnodes tidning Biz, en handbok för småföretagare. Förutom handfasta tips för dig som driver eget företräder Biz även välskötta företag trygga att göra affärer med, uppdelade på län och bransch. En prenumeration på tidningen kostar 395kr per år och ges ut 8 gånger per år. Är du intresserad av att få ett gratis exemplar hem till brevlådan, eller signa upp dig på en prenumeration kontakta mikael.jakobsson@bisnode.com. 

Skriv ut

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode