Menu
Invigning

Somrigt mingel när Bisnodes nya lokaler invigdes

Den 7 och 8 maj var det äntligen dags för Bisnodes kunder, samarbetspartners och grannar att få hälsa på i de nya kontoren i Stockholm och Göteborg. Det bjöds på bubbel och snittar i de nya lokalerna som dekorerats somrigt med björkris och blommor.

8 maj, 2014 På båda orterna inleddes eftermiddagen med ett trevligt mingel då vd Lars Pettersson och Björn-Erik Karlsson, Nordenchef, hälsade välkomna. Därefter bjöds det på flera olika miniseminarier där Bisnodes egna experter bjöd på insikter och delade med sig av sina erfarenheter.

Ett exempel på de välbesökta seminarierna var "Förändringar i en turbulent mediavärld" där Per Selin, senioranalytiker på Bisnode, pratade om den osäkra och snabbskiftande framtiden för marknadskommunikationen.

Även Elin Ljung, marknadschef på Bisnode, fick många besökare på sitt seminarium "Gasellföretagens framgångsrecept för tillväxt". Elin bjöd på analys och insikter kring vilka faktorer som skapar snabbväxande framgångsrika bolag samt hur dessa bolag kan fortsätta att utvecklas med åren.

Skriv ut

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode