Menu
Juridisk utbildningsserie

Arbetsrätt med Sören Öman

Välkommen till höstens första tillfälle i vår Juridiska utbildningsserie. Kom och ta del av Nya rättsfall inom arbetsrätt med Sören Öman, expert inom arbetsrätt. Vi bjuder på frukost och ett utmärkt tillfälle att mingla med kollegor i branschen.

InfoTorg inforutaTisdag den 22 september träffas vi på Summit i Stockholm. Seminariet vänder sig till alla inom juristbranschen och är kostnadsfritt.

Sören Öman, vice ordförande i Arbetsdomstolen och expert i arbetsrätt, presenterar de senaste rättsfallen från Arbetsdomstolen och sätter prejudikaten i sitt sammanhang. Aktuella frågeställningar är bland annat övergång av verksamhet, dataintrång och tvåmånadersregeln.

PRAKTISK INFORMATION

Datum: Tisdag den 22 september 2015.
Tid: 08.30–10.00. Frukost serveras från kl. 08.00.
Plats: Summit Hitechbuilding, Sveavägen 9, Stockholm

OBS! Seminariet är fulltecknat!

Sören Öman

Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost. Här får du även möjlighet att träffa och nätverka med kollegor i branschen. Antalet platser är begränsat. 

Om Sören Öman

Sören Öman har en bakgrund som hovrättsassessor i Svea hovrätt och är vice ordförande i Arbetsdomstolen. Han har lång erfarenhet från Regerings­kansliet, Justitie­departemen­tet och olika offentliga utredningar. Sören Öman har arbetat med, skrivit och föreläst om bland annat person­uppgifts­lagen (PUL) och integritets­skydd i arbets­livet. Han anlitas åter­kommande som föredragshållare och som skiljeman i allmänna civil­rättsliga och arbets­rättsliga tvister.

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Jonas Larssen
Jonas Larssen

Large Account Manager
08 - 5556 81 22
jonas.larssen@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode