Menu

Låt dig inspireras på Säljdagen 2014!

Säljdagen 2014 går av stapeln på Oscarsteatern den 4 februari. Som kund till Bisnode ger vi dig möjlighet att köpa biljetter till förmånliga priser.

Ditt Bisnodepris för en biljett till Säljdagen är 1 490 kr, ordinarie pris 1 990 kr. Ange koden Bisnode-special vid beställning. Vi har ett begränsat antal biljetter så boka så fort som möjligt för att få en plats.

Plats & tid
Oscarsteatern, Stockholm.
Tisdag 4 februari 2014
Kl 12.30-18.30

Agenda

Om Säljdagen

Ska du delta på ett säljevent är ”SÄLJDAGEN” det självklara alternativet. Tidigare års säljdagar har haft extremt nöjda deltagare och fått högsta betyg på utvärderingar av alla motsvarande events. Med årets föreläsare på scen vågar vi lova att Säljdagen 2014 kommer att bli bättre än någonsin.

Aldrig har ett svenskt säljdagsevent kunnat erbjuda ett starkare startfält. Vi har samlat Sveriges ledande säljföreläsare på samma scen - PG Wettsjö, Per Lange och Annika R. Malmberg. Tre verkliga tungviktare och auktoriteter inom området. Dessutom kryddar vi dagen med Michael Södermalm, en motivator i världsklass, Elaine Eksvärd, en av landets populäraste retorikexperter och vi avslutar dagen med Colin Moon, som var årets talare 2012. Missa inte att lyssna till detta Dreamteam!

Elaine Eksvärd

Sälj dig själv och dina idéer. Presentera dig och ditt budskap på ett smart sätt

En presentation kan sänka den bästa produkten, och höja den sämsta. Hur presenterar man en produkt eller en tjänst på smartast möjliga sätt – och till vem? På Säljdagen 2014 ger Elaine dig verktygen för att sälja in er själva och era idéer. Elaine är Sveriges retorikexpert nummer ett samt en flitigt anlitad föreläsare i ämnet. Hon har skrivit flera böcker på teman som retorik, härskartekniker och makt, och hon är även VD för den moderna retorikbyrån Snacka Snyggt. Ingen vill missa Elaines föreläsning!

Colin Moon

My customer is a foreigner... and so am I
Smart kommunikation för internationell försäljning

Årets talare 2012 bjuder på en fantastisk avslutning på en magisk dag. Att kommunicera och sälja över kultur- och landsgränser är en utmaning. En ökad förståelse för sin egen och andras affärskulturer är nyckeln till framgång i en internationell marknad. Vad är egentligen internationell kompetens och hur gör en smart säljare som vill lyckas med internationella affärer? På ett härligt, inspirerande och humoristiskt sätt reder Colin ut begreppen och delar med sig av sin djupa kunskap och sina värdefulla tips för alla säljare som vill sälja gränslöst!

Per Lange

Innovativ försäljning
För smarta säljare som vill ligga i framkant 

Per Lange, känd för sin egen ”Lange show”, bjuder på en föreläsning som är både underhållande och fartfylld. Du kommer att översköljas av ny motivation när det gäller att tänka nytt inom försäljning. Per är en av Sveriges mest anlitade säljföreläsare. Han har en unik förmåga att entusiasmera sin publik och få dig att brinna för det du gör. Under föreläsningen bjuder Per bland annat på humor, smarta tips och nya insikter. Missa inte denna upplevelse!


Annika R Malmberg

Skaffa guldläge. 
Smarta tips för ökad försäljning.  

En skicklig säljare hanterar säljtekniker utan att det märks. Under den här föreläsningen kommer du få tips som verkligen fungerar gällande hur du på ett smart sätt kan uppnå ett guldläge i din försäljning. Annika R Malmberg Hamilton är framgångsexpert och en av landets mest rutinerade talare som tränat tusentals säljare till framgång. Hennes föreläsningar är proppfulla med konkreta tips, råd och verktyg om hur man lyckas i sin säljroll. Under föreläsningen sammanfattar hon sina allra bästa tips. Ett måste för alla säljare!

PG Wettsjö

Gott humör ger gott resultat. 
Konferencier/Föreläsare  

PG Wettsjö, säljutbildarnas säljutbildare. Vem passar bättre att leda Säljdagen? PG har flera år i rad gjort succé som föreläsare på Säljdagen. PG är inte bara en av Sveriges främsta föreläsare inom försäljning utan även i kundservice och presentationsteknik. Hans kunskaper och erfarenheter kombinerat med humor och en förmåga att locka till skratt kommer att hålla dig motiverad och alert under hela dagen.

Michael Södermalm

Du kan mer än du tror!
Välj utveckling och nå nya höjder! 

Med gnistrande utstrålning och enorm kompetens visar Michael hur du genom att använda dina förmågor på ett smart sätt når framgång i din säljroll. Michael föreläser om vilka mekanismer som styr och påverkar framgång, om hur du kan stärka dig själv för att ta dig till nästa nivå i din försäljning och om vad skillnaden är som GÖR skillnaden. Genom åren har Michael hjälpt mängder av människor att våga tänka i nya banor, bryta nya barriärer och nå nya enastående prestationer. Låt Michael ta dig med till svindlande nya höjder!

Dagens agenda

12.00 Portarna öppnas 
12.30 Konferencier: PG Wettsjö
Gott humör ger gott resultat!
13.10 Per Lange
Innovativ försäljning
13.55 Lundalogik
Lundalogik och Bisnode delar med sig av säljtips
14.10 Fikapaus
14.45 Annika R Malmberg
Skaffa guldläge
15.25 Elaine Eksvärd
Sälj dig själv och dina idéer
16.05 Fikapaus
16.55 Mikael Södermalm
Du kan mer än du tror!
17.35 Colin Moon
My customer is a foreigner... and so am I
18.20 PG Wettsjö
Avslutning
18.30 Slut på dagen
Skriv ut

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode