Menu
Praktikbloggen

Hej Bisnode-vänner!

Jag heter Gustav och är en 24-årig student som läser PR & Informationsprogrammet vid Örebro universitet. Förra veckan gick jag för första gången genom svängdörrarna på bottenvåningen och inledde min praktiktjänst på marknadskommunikations-avdelningen.

Här kommer du under de kommande fem veckorna att kunna ta del av mina tankar och reflektioner om olika ämnen som på det ena eller andra viset rör min praktik. Jag kommer att prata om mitt projekt Employer branding, mina dagliga äventyr på kontoret och kanske en eller annan spännande intervju om jag hinner med det.

Jag hoppas att bloggen kommer att bli ett trevligt nyskott som ger er en bättre blick av vad som sker ”bakom kulisserna” på markkom-avdelningen, ur en praktikants synvinkel.

"Det här var en fullträff"

I torsdags stannade jag som så många andra kvar på kontoret någon timme längre än vanligt och deltog i kundinvigningen av våra fina lokaler. Från min plats bland djungeln av jackor i alla dess slag och de många paraplyerna i garderoben såg det ut som att kunderna kände sig som hemma i vårt nya hus.  På vägen ut från festen sprang jag in i vår marknadschef Elin Ljung och passade på att fråga henne om hennes spontana tankar om eventet.

”Det här var en fullträff. Det är alltid trevligt att mingla med våra härliga kunder och leverantörer. Och med tanke på de många leendena och skratten som syntes och hördes runt om i lokalen så var det onekligen fler som tyckte stämningen var på topp.”

Jag nickade instämmande och gick sedan ut genom dörren och bort mot pendeltåget. Rolig start på en spännande praktik!

 

Skriv ut

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode