Menu
Juridisk utbildningsserie – frukostseminarium 8 oktober

Offentlig upphandling med Andrea Sundstrand

Välkommen till höstens andra tillfälle i vår uppskattade Juridiska utbildningsserie. Kom och lyssna på docent Andrea Sundstrand om hur man behandlar möjligheten att ställa sociala krav i offentliga upphandlingar, såsom arbetsrättsliga villkor och krav att anställa långtidsarbetslösa.

Torsdag den 8 oktober träffas vi på Summit i Stockholm. Seminariet vänder sig till alla inom juristbranschen och är kostnadsfritt.InfoTorg inforuta

Förutom Konkurrensverkets rapport från våren 2015, som grundades på ett utlåtande från Andrea Sundstrand, diskuteras även professor Niclas Bruuns utredning  om villkor enligt kollektivavtal i offentliga upphandlingar som just överlämnats till regeringen.

Det blir även diskussion om andra typer av sociala krav i den offentliga upphandlingen. Du får också möjlighet att ställa frågor och ett utmärkt tillfälle att nätverka och träffa kollegor i branschen.

PRAKTISK INFORMATION

Datum: Torsdag den 8 oktober 2015.
Tid: 08.30–10.00. Frukost serveras från kl. 08.00.
Plats: Summit Hitechbuilding, Sveavägen 9, Stockholm.

OBS! Seminariet är fullsatt.  

Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost. Antalet platser är begränsat. 

Andrea Sundestrand

OM ANDREA SUNDSTRAND

Andrea Sundstrand är docent i offentlig rätt och advokat. Hon har under mer än 20 år arbetat uteslutande med regelverket kring offentlig upphandling, bl.a. elva år på tillsynsmyndigheten Nämnden för offentlig upphandling. Hon är kursföreståndare för statsrätten och för specialkursen offentlig upphandling på Juridicum, Stockholms universitet, och håller även utbildningar för praktiskt verksamma jurister. Hon har dessutom skrivit ett antal böcker om offentlig upphandling och startat den rättsvetenskapliga tidskriften Upphandlingsrättslig Tidskrift.

Praktisk information

Tid och plats…..

Om ANDREA SUNDSTRAND

Andrea Sundstrand är docent i offentlig rätt och advokat. Hon har under mer än 20 år arbetat uteslutande med regelverket kring offentlig upphandling, bl.a. elva år på tillsynsmyndigheten Nämnden för offentlig upphandling. Hon är kursföreståndare för statsrätten och för specialkursen offentlig upphandling på Juridicum, Stockholms universitet, och håller även utbildningar för praktiskt verksamma jurister. Hon har dessutom skrivit ett antal böcker om offentlig upphandling och startat den rättsvetenskapliga tidskrift

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Jonas Larssen
Jonas Larssen

Large Account Manager
08 - 5556 81 22
jonas.larssen@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode