Menu
Mindboost inspirationsseminarium

Direktmarknadsföring på nya villkor

Mindboost är kostnadsfria korta seminarier som riktar sig till dig som jobbar med direktmarknadsföring och kundbearbetning. Vi ger dig våra bästa experttips, du får en energikick, inspiration att tänka nytt och en god frukost.

Våra erfarna medarbetare kommer att dela med sig av senaste DM-spaningarna samt prata om datadrivna kundinsikter och förklara hur målgruppsanalysen kan ge dig konkurrensfördelar. Så passa på att suga i dig lite matnyttig kunskap och framförallt, låt oss inspirera dig att tänka nytt.

Nästa tillfälle:

Dag: 22 maj
Tid: 08.00 – 09.30
Plats: Umeå Folkets Hus,Vasaplan
Eventet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost och goodiebags.

Anmälan

På agendan:

Datadrivna kundinsikter och målgruppsanalysen som ger dig konkurrensfördelar
Elin Ljung, Bisnodes Marknadschef, får dig att se på er kunddata på ett nytt sätt. Här finns den fakta som behövs för att skapa mer framgångsrika sälj- och marknadsföringsinsatser. Och den fakta ledningsgruppen behöver som underlag för strategier och beslut om företagets framtid. Frågan är bara vilken fakta som ger det bästa beslutsunderlaget. Elin ger dig värdefull vägledning i den frågan.

Som man ropar får man inte svar
En gång i tiden fanns det annonser som lockade till en affär, där säljaren gav säljstöd och kunden handlade. Idag är världen mer komplex. Kunden gör 60 procent av sina köp utan att tala med en säljare och möter företaget i många olika former innan köpet sker. Gunnar Wiik talar om hur man kan följa kunden och stötta köpet i alla olika kanaler, och hur man kan mäta sina insatser när man ropar i en kanal och får svar i andra.

Spaningar från Guldnyckeln kan förändra din syn på möjligheter med DM
Elin Ljung delar även med sig av sina upplevelser och insikter från årets Guldnyckel som gick av stapeln den 20/3. Hon delar med sig av framgångssagorna och innovationskraften inom direktmarknadsföring idag

Våra experter

Elin LjungElin Ljung är Marknad och Kommunikationschef på Bisnode och har mer än 10 års erfarenhet av ledande befattningar inom marknad och kommunikation. Hon är utbildad ingenjör i medieteknik och har arbetat med kommunikation på teknikintensiva bolag. Hon var tidigare informationschef på börsnoterade IT-koncernerna AddNode och Nocom, sedan 2007 har hon byggt upp varumärket Bisnode i hela Europa. 

Gunnar WikGunnar Wik är Bisnodes DM-expert och har arbetat större delen av sitt yrkesverksamma liv med direktreklam och främst kampanjproduktion. Gunnar har gedigen erfarenhet av att arbeta med allt från postala DR kampanjer till de komplexa problem som dagens marknadsavdelningar ställs inför när det gäller till exempel val av kanal.


PRAKTISK INFORMATION

Eventet är gratis. Bekräftelse får du via mail. Får du förhinder är vi tacksamma om du hör av dig så snart som möjligt men senast 24 timmar före kursstart, så har vi möjlighet att erbjuda din plats till någon annan som vill komma. Om du inte avanmäler dig vid förhinder debiteras du 750 kr.

KONTAKT

Har du frågor kontakta camilla.johansson@bisnode.com

Skriv ut

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode