Menu
Per Adolfsson, Sverigechef på Bisnode:

Framtiden är oviss – eller?

Att människan länge närt en dröm om att förutspå framtiden kan man se i allt från Nostradamus framtidsprofetior till de otaliga framtidsscenarion som målats upp i populärkulturen.

Sverige 2050

CitatI det här numret av Brains ger vi dig en hint om vad som komma skall och hur företagen måste anpassa sig till en mer föränderlig värld. Digitaliseringen är den största förändringsmotorn och det vi kan säga med säkerhet är att tekniken förändrar sig snabbare än människan, vilket innebär stora utmaningar för företagen. Någon som vet hur man tar sig an utmaningar och driver igenom förändringar är årets mäktigaste affärskvinna Azita Shariati som du kan läsa om på sidan 14.

Vi möter även Ejendals, en svensk tillverkare av skyddshandskar och skor, som med hjälp av Bisnodes tjänst lyckats hitta 44 procent fler potentiella kunder i Europa.

Per Adolfsson Stå stark i framtiden Varför går du till jobbet? 
De flesta har koll på vad de gör och hur de gör det. Men väldigt få vet varför vi gör som vi gör. Simon Sineks ”Golden Circle” belyser vikten av att ha ett högre syfte med sitt varumärke. Se hans hyllade föreläsning på Ted Talks.

Superkoll på kunden
Nu är det möjligt att förutspå när dina kunder kommer att konsumera, vad de vill ha och hur de vill få information om det. Med avancerad dataanalys kan Bisnodes nya tjänst Kollektion ge dig svar på hur dina kunder kommer att bete sig i framtiden.

I detta nummer:

Så ser Sverige ut  år 2050 >>  
Digital revolution >> 
Framtidens betalningslösningar >> 
Bäst i klassen på mångfald och jämställdhet i företaget >> 
Datorögon är nya folksjukdomen >> 
Region Dalarna har full koll på turismen >> 
Smarta maskiner >> 
Listan - sluta stressa över framtiden >> 
Rätt saker vid rätt klockslag >> 
Den nya tidens chef >> 
Det visste du inte om pengar >>

Ladda ner

Skriv ut

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode