Menu
Nyhet

Lansering av Bisnode Business Contacts - Prova gratis!

Visste du att nästan 40 procent av företags crm-system innehåller inkorrekt och bristfällig information? Nu lanseras Bisnode Business Contacts – en produkt som levererar uppdaterade kontaktuppgifter till 40 miljoner europeiska företag direkt till ditt företags crm-system.

Mohamed-Beyan1Appen hittar du på Appexchange - prova här!

Alla företag vill sälja, men för en lyckad säljprocess krävs uppdaterad information om potentiella köpare. 

– För att effektivisera försäljningsstegen måste man jobba med räckvidden. Det väsentliga här är att ha ett verktyg som erbjuder korrekt och uppdaterad data så att du enkelt kan se vilken befattningshavare som finns på företaget, förklarar Mohamed Beyan, produktägare för Bisnode Business Contacts.

Trots detta är i genomsnitt nästan 40 procent av denna typ av information bristfällig eller inkorrekt i företags befintliga databaser.

– Kunddatabaser innehåller ofta brus i form av dubbletter, företag som byter befattningshavare och personal som ändrar sin titel. Samtidigt säger Mohamed att många företag blir alltmer globala och att behovet av lättillgänglig information om internationella företag och befattningshavare har ökat.

Vad är Bisnode Business Contacts?

Bisnode Business Contacts erbjuder en effektiv lösning på dessa utmaningar. Genom denna produkt kan företag få uppdaterad information till 40 miljoner företag och drygt 40 miljoner befattningshavare inom 21 europeiska länder, direkt i det befintliga crm-systemet.citat-BBC-380

Bisnode Business Contacts är en applikation i Salesforce som enkelt kan laddas ned via Appexchange. När licensen är bekräftad kan Salesforce-användare hämta och matcha data till sitt crm-system.

– Jag skulle förklara Bisnode Business Contacts som ett verktyg för att enkelt nå kontaktpersoner inom näringslivet i Europa. Företag kan på ett klick nå ut till den europeiska marknaden och få tillgång till information de behöver. Det ökar räckvidden utan brus och därmed potentialen för snabbare försäljning, säger Mohamed.

Ökad räckvidd och effektivitet

Bisnode Business Contacts gynnar framförallt företag som vill nå den europeiska marknaden, men det finns även ytterligare fördelar. Mohamed menar att korrekt och uppdaterad data på samma plats bidrar till trygghet och snabbare försäljningsprocesser, då företaget inte behöver söka efter informationen.

– Genom att använda Bisnode Business Contacts sparar företag tid och pengar, vilket är viktigt för många kunder.

Produktsidan Bisnode Business Contacts
Ladda ner appen Bisnode Business Contacts i Salesforce

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Mohamed Beyan
Mohamed Beyan

Product Owner
+46 73 158 54 85
mohamed.beyan@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode