Menu
Listan

Klockrent

Extremt morgontrött eller stressad av att dagen bara flyger förbi? Nuförtiden finns lösningar för allt!

1. Dyrast

Dyrast och svårast att skapa. Fickuret skapat av Patek Philippe visar inte bara tiden utan också New Yorks stjärnkarta med komplett information om stjärnor och dess storlek. Såldes på auktionför strax över11 miljoner dollar till en anonym köpare.

2. Smartast

Apple ansökte under 2013 om patent för iWatch. En klocka som troligtvis kommer gå att integrera med telefon såväl som tablet och dator. Bilden visar en av många så kallade mockups som florerar på nätet där man spekulerar i hur den kommer att se ut.

3. Tystast

Mutewatch är en diskret klocka du laddar via usb och styr genom att peka på den. En svenskproducerad nyhet som redan sålt slut världen över. Den helt tysta, multifunktionella klockan har charmat många, inte minst Appleprofilen Steve Wozniak, som själv använder en.

4. Snyggast

Det finns gott om appar för tidtagarur, men ingen så snygg som Timeless där du dessutom kan hålla reda på flera nedräkningar samtidigt.

5. Coolast

Tid är det dyrbaraste vi har och för dem som tycker att timmarna mest springer förbi finns en smart och subtil lösning i Slow watch som bara med en visare och en urtavla visar dygnets alla timmar. Därmed känns det som tiden går långsammare, och du kan sluta jaga sekunder.

6. Piggast

Spara viktiga morgonminutrar med iKettle, vattenkokaren du själv aktiverar genom ett alarm som säkrar morgonkaffet åt dig. Firebox, sajten som säljer iKettle, uttrycker det så här: "Omfamna latheten och njut av perfekt heta drycker, vad finns det att inte gilla?".

Text: Karin Nordqvist

Ladda ner

Skriv ut

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode