Menu
Frukostträff med Bisnode, Skatteverket och Peab

SÅ UNDVIKER DU FÖRETAG MED SVART ARBETSKRAFT

Vi på Bisnode bjuder in till en kostnadsfri frukostträff tillsammans med Skatteverket och Peab som riktar sig till dig som vill jobba med att motverka svart arbetskraft. Vi bjuder på frukost samtidigt som vi berättar om hur vi kan hjälpa dig att känna igen och undvika företag som fuskar, genom att tyda viktiga varningssignaler. Ta chansen att få användbara tips och råd kring hur du ska tänka i ditt arbete.

Anmälan

TID OCH PLATS

Tid: 24 april kl. 8.00–9.45 frukostseminarium på Bisnodes kontor i Stockholm 

Plats: Bisnodes kontor Rosenborgsgatan 4-6 SolnaKarta  

PRAKTISK INFORMATION

Eventet är gratis och vi bjuder på frukost.

Får du förhinder måste avbokning ske senast 24 timmar före frukostträffen. Annars erläggs en debitering på 750 kr.

När alla aktörer inte spelar enligt samma regler är det svårt för de företag som vill följa regelboken att driva en seriös verksamhet.Vissa branscher kan då få negativ publicitet och en stämpel på sig som fuskare med arbetsgivaravgifter. Vi på Bisnode vill främja konkurrensen på lika villkor, därför tar vi upp praktiska exempel på vad du kan göra för att undvika dessa företag.

Talare

Skatteverket
Ewa Nester och Alvin Wendelius från Skatteverkets enhet Förebygga Ekonomisk Brottslighet håller en dialog om varningssignaler och vad man ska vara uppmärksam på när det kommer till svartjobb.

Peab
Pernilla Qvarnström från Peabs säkerhetsavdelning, beskriver hur de arbetar för att motverka svart arbetskraft och för en säkrare arbetsplats. Hon visar dessutom hur de tar hjälp av Bisnodes inköpsrapport för att förhindra svart arbetskraft.

Bisnode
Lise Larsvik, utbildningsansvarig på Bisnodeakademin, berättar kort om Bisnodes erbjudande och verksamhet.

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Lise Larsvik
Lise Larsvik

Utbildningsspecialist
031 751 06 29
lise.larsvik@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode