Menu
Svenska mästerskapen i direktmarknadsföring

Årets vinnare i Guldnyckeln 2015

Torsdagen den 19 mars gick årets upplaga av Guldnyckeln av stapeln, årets event för DM-branschen på Globen Annexet i Stockholm. Som sponsor fanns Bisnode med bland de som deltog under dagen. Dagen bjöd på intressanta föredrag, prisutdelning och stor fest.

Föreläsningarna bestod av många inspirerande talare och ämnen. Fredrik Reinfeldt och Terry Jones, vd för On Inc och författare till boken On Innovation, var de som väckte mest intresse.

Besökarna hade även chansen att få ett exemplar av boken signerad av Terry. Boksigneringen hölls i vår monter och intresset var stort! 

Vinnarna

Några av kvällens vinnare var byrån Shout, DDB Stockholm och Doe Blomberg GottbergHär kan du läsa mer om kvällens alla vinnare.

Guldnyckeln är ett årligt återkommande arrangemang som består av en inspirationsdag och en galakväll med stor prisutdelning. Syftet med dagen är att berätta om framgångssagorna i branschen, spana på trender samt bjuda på kompetens och nya impulser. Med tävlingen Guldnyckeln vill man hylla innovationskraften i branschen och premiera alla som arbetar med DM.

Fredrik Reinfeldt

Skriv ut

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode