Menu
Frukostseminarium den 24 maj

Lättare och effektivare insamling

Välkommen till ett kostnadsfritt seminarium som vänder sig till dig som arbetar i insamlingsorganisationer. Vi ger dig kunskapen och verktygen du behöver för att få överblick och effektiv analys av kampanjer och givargrupper. Helt enkelt en vassare insamling som ger mer pengar till bistånd. Dessutom bjuder vi på förstklassig frukost och möjlighet att mingla med kollegor i branschen.

Tid: Tisdag 24 maj, 8.30–9.45 (frukost från 8.00)
Plats: Bisnodehuset, Rosenborgsgatan 4–6 i Solna. Hitta hit »

Agenda


Bisnode Kollektion – Skapa effektivare kampanjer
Att skapa effektiva kampanjer handlar om att gå på djupet och verkligen förstå vilka faktorer som styr människor. Våra analytiker på Bisnode berättar om hur Bisnode Kollektion ger en träffsäkrare bild av dagens moderna konsumenter och hur man kan jobba med analys och kollektion för att utveckla givarbasen.

Bisnode Charity – Ett lättare och effektivare insamlingsverktyg 
Johan Haglund och Torbjörn Lättman, hjärnorna bakom Bisnode Charity, ger dig en inblick i vad insamlingsverktyget erbjuder i form av överblick över verksamheten, effektivitet och relevans. Systemet ger dig stora fördelar både vad gäller administration och registrering samt kampanj-, urvals-, analys och uppföljningsstöd.

Välkomna!


Läs även: 

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Pia Törnqvist
Pia Törnqvist

Marknads- och kommunikationschef
+46 70 689 76 59
pia.tornqvist@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode