Menu
Bisnodes expertanalytiker svarar på dina frågor

Ställ dina frågor om framtidens konsumtion och nya målgrupper

Den 16 december kommer Per Selin, Bisnodes egen analysguru, vara inloggad på Bisnode Sveriges facebook-sida under större delen av dagen för att svara på dina frågor kring framtidens konsumtionstrender, 90-talisternas betydelse för samhället och om hur det digitala landskapet kommer förändras framöver.

Per Selin, senioranalytiker på Bisnode.Var, när, hur?

På Bisnode Sveriges Facebook-sida tisdagen den 16 december mellan kl 8.00 –16.00. Gå in på sidan och ställ dina frågor direkt i kommentarsfältet.

Bisnodes senioranalytiker Per Selin har jobbat med analys i drygt 25 år och har bland annat varit med och utvecklat det nya analyserbjudandet Bisnode Kollektion – en ny metod för målgruppsanalys som ger en djupare förståelse för dagens komplexa konsumenter än någonsin tidigare varit möjligt.
Läs mer om Bisnode Kollektion här >>

Det senaste halvåret har Per Selins analys kring hur 90-talisterna som invånare i den digitala världen kommer att revolutionera framtidens konsumtion, uppmärksammats en hel del i media.
Läs artikeln om 90-talisterna här >>

Få svar på dina frågor

Nu får du under en hel dag chansen att disskutera med Per och få svar på dina frågor. Lär dig till exempel om hur vi kan förutse framtidens konsumtionsmönster, hur 90-talisterna kommer att förändra världen med helt nya tankebanor och drivkrafter och varför analys är något av det allra viktigaste, och roligaste, som finns.

Välkommen med dina frågor!

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Per Selin
Per Selin

Senioranalytiker
0733341175
per.selin@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode