Menu
Nordisk personinformation

Få koll på hela Norden genom ny tjänst

Trött på krånglig teknik och separata lösningar för att söka personinformation i olika länder? Nyligen lanserade Bisnode tjänsten nordisk personinformation. Genom en enda sökning kan du inom några sekunder få värdefull information om 25 miljoner privatpersoner i hela Norden. Nordisk Personinformation suddar ut landsgränserna i Norden och öppnar dörren till 25 miljoner konsumenter.

Feb 03, 2014 Den nya tjänsten lanserades under slutet av förra året och riktar sig framför allt till företag med hela Norden som arbetsfält. Lotta Ek, produktägare på Bisnode, har arbetat med den nya produkten och är nöjd med resultatet. Idén till tjänsten kom efter att många kunder efterfrågat en enkel söktjänst där man kommer åt persondata för hela Norden.

– Vi har samlat nordisk personinformation på ett ställe som, via en enkel integration mot vår webbservice, ger våra kunder svar på personfrågor i realtid. En annan fördel är att man som kund slipper ha flera olika supporttjänster för datahanteringssystem för olika länder – nu behövs bara en enda lösning som dessutom är väldigt lätt att använda, säger hon.

Den nya tjänsten är extra lämplig för företag som arbetar mycket via webben, till exempel e-handelsbolag och företag som rekryterar medlemmar online. Under våren utökas tjänsten ytterligare – från sista februari är det möjligt att ta del av en aviseringstjänst för hela Norden och få ett befintligt kundregister uppdaterat automatiskt med jämna mellanrum.

– Med nordisk personinformation ser vi till att våra kunder alltid har tillgång till korrekt personinformation vilket är väldigt viktigt, inte minst med tanke på att drygt en fjärdedel av de 25 miljoner nordiska privatpersonerna flyttar varje år, säger Lotta Ek.

8 snabba om Nordisk personinformation

  • Lägre administrativa kostnader med korrekta data
  • Fyra länder i ett
  • Nå kunder i hela Norden
  • En och samma leverantör
  • Alltid pålitlig information, korrekt och uppdaterad
  • Ett gränssnitt, ett filformat
  • Enkel integration
  • Snabbt och enkelt

Jag vill veta mer om Nordisk personinformation...

Ladda ner

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Lotta Ek
Lotta Ek

Kontaktperson
070-967 93 41
lotta.ek@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode