Menu
Praktikbloggen

Den soldränkta veckan som gick

Redaktionsråd med Spoon, intervjuer med rekryterande chefer, födelsedagsfika för Ulrika på takterrassen, en ny Sverigechef och en sommarpresent från er på Bisnode, stort tack för den säger jag!

Möte med hjärnorna bakom BIZ

En ny vecka har sprungit förbi och som ni hör har den varit fylld med intressanta händelser och trevliga överraskningar.

I onsdags åkte jag ned till tredje våningen och lyssnade på hur det hårda arbetet bakom det uppskattade magasinet BIZ kan se ut. De två glada tjejerna från Spoon och redaktionen på Bisnode gick igenom hur planeringen såg ut inför de kommande upplagorna och disskuterade några av artiklarna som de kommer att innehålla. De lät riktigt intressanta och kommer nog förse en och annan småföretagare med underhållande läsning och användbara tips eller råd.

Bitarna faller på plats

Arbetet med mitt projekt börjar arta sig. Under veckan har jag sprungit kors och tvärs över kontoret för att hitta rummen som jag har bokat. Väl på plats har jag ställt en del olika frågor kring hur rekryteringsprocessen har sett ut och fått mer information kring det dagliga arbetet på kontoret. Svaren har för det mesta varit utfylliga och de har hjälpt mig att få bitarna i mitt projekt att falla på plats.

Nu är det fredag igen. Snart är det dags att byta ut skrivbordet och de välfyllda anteckningsblocken mot en kolgrill i solen och en svalkande dryck att släcka törsten med. Det kan vara skönt att pusta ut en stund efter en intensiv och rolig vecka!

Trevlig helg på er!

Skriv ut

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode