Menu
Nyheter från Bisnode

DAGENS INDUSTRI OCH BISNODE SKAPAR NY TJÄNST FÖR BOLAGSINFORMATION PÅ DI.SE

I dag lanseras under vinjetten Di Bolagsfakta en ny tjänst för att söka bolagsinformation på di.se. Tjänsten är ett samarbete mellan nordens största affärstidning Dagens industri och Bisnode.

Tjänsten Di Bolagsfakta ger läsarna på di.se möjlighet att söka bolagsinformation som namn, adress, omsättning och antal anställda för Sveriges cirka 400 000 onoterade aktiebolag.

”Vi har länge upplevt att vi i Stockwatch har Sveriges bästa databas för noterade bolag. Nu kompletterar vi vårt läsarerbjudande med bolagsfakta om den stora gruppen onoterade bolag”, säger Klas Granström, chef för di.se.

Tjänsten finns också i en betalversion där en rad kraftfulla marknadsförings- och ekonomistyrningstjänster ingår. Via en bekväm prenumeration, som finns i tre olika varianter, kan läsarna se till att alltid ha möjlighet att hämta fram bokslut och företagsupplysningar om onoterade bolag som de gör affärer med.

Dessutom finns via urvalstjänsten Hitta nya målgrupper ett smart verktyg att selektera fram kontaktdata till potentiella kunder. Tjänsten branschjämförelser ger möjlighet att jämföra det egna företagets prestationer med andra i samma bransch.

”Digital kredit- och affärsinformation har på kort tid utvecklats till ett oumbärligt verktyg för beslutsfattare i alla delar av organisationen. Informationens kvalitet och tillgänglighet är förutsättningar för att kunna fatta snabba och smarta beslut idag. Det förstår Di-läsaren och vi är mycket stolta över att vara en samarbetspartner till Di Bolagsfakta ”, säger Björn-Erik Karlsson, Regionchef Bisnode Norden.

”Vi ser ett ökat krav från läsarna att erbjuda relevanta tjänster vid sidan av nyhetsutbudet, tjänster som underlättar i deras vardag och vi vet att vi har många företagare bland våra läsare”, säger Mattias Hemmingsson, affärsutvecklare på di.se.

Ladda ner

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode