Menu
Skräddarsytt för insamlingsorganisationer

Bisnode Charity - CRM med hjärtat i fokus

Med Bisnode Charity får er insamlings- eller välgörenhetsorganisation en kraftfull helhetslösning för att hantera relationen med givare, gåvor och kampanjer. Få överblick på verksamheten samtidigt som ni får högre snittgåvor och fler givare som också är aktiva under en längre tid. Så ni kan ge mer till er hjärtesak.

CRM skräddarsytt för insamlingsbranschen

Bisnode Charity föddes ur behovet för insamlingsorganisationer att utveckla relationen till givarna och ha ett användarvänligt system för den tidskrävande administrationen. Bisnode Charity är en helhetslösning som ger insamlingsorganisationer stora möjligheter att locka nya givare och att utveckla relationen med de befintliga.

Enkelt och integrerat

Det användarvänliga systemet är skräddarsytt för att stödja insamlingsorganisationer i deras arbete. Den hjälper er att enkelt och säkert hantera olika givare och gåvor, samtidigt som effektiva urval och kampanjer kan läggas upp, automatiseras och följas upp. Systemet hämtar automatiskt hem den information som organisationen behöver för att kunna utveckla relationen med givaren på rätt sätt.

"Med Bisnode Charity får ni full koll på hela er insamlingsverksamhet och en bättre förståelse för målgruppen så att ni kan anpassa kommunikationen och optimera resultaten på era kampanjer."

Bättre resultat med full kontroll på relationen

Bisnode Charity ger kommunikationsavdelningen stora möjligheter att locka nya givare och att utveckla relationen med de befintliga. De gör budgeten och bokföringen för kampanjen i systemet, väljer rätt målgrupp med urvalsmodellerna och analyserar resultaten med analysverktyget. Rätt kontaktuppgifter till personer i målgruppen hämtar de direkt från våra databaser. De händelsestyrda aktiviteterna, som tackbrev, gåvobrev, rapporter för hederspersoner och välkomstbrev för autogiro, kan läggas in och hanteras av systemet.

Läs mer: Gå till produktsidan för Bisnode Charity »


Kontakta redaktionen

Har du feedback på våra artiklar eller vill komma i kontakt med oss på Bisnoderedaktionen? Mejla oss gärna på: hejredaktionen@bisnode.com 
Ansvarig utgivare: Magnus Silfverberg

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode