Menu

Biz nominerad till Guldbladet!

Den 28 maj avgörs Guldbladet – Swedish Content Agencies tävling för det bästa inom content marketing. I dag stod det klart att Bisnodes kundtidning Biz är en av de nominerade i kategorin bästa kundtidning B2B.

en handbok för småföretagare

Februari 2014 lanserade Bisnode tidningen Biz, en handbok för småföretagare. Förutom handfasta tips för dig som driver eget företräder tidningen även välskötta företag trygga att göra affärer med, uppdelade på län och bransch. Tidningen är en uppdaterad version på Justitia Magasin och fokuserar på småföretagares vardag. Nytt utseende, vassare innehåll, fler guider och mer inspiration bidrog till att Bisnode lanserade Biz, vilket visade sig vara precis det småföretagare behövde. 

"Det har varit jätteroligt att följa utvecklingen av Biz. Vi har lyssnat väldigt mycket på våra kunder och jobbat hårt för att spegla innehållet efter just deras utmaningar. Vi beundrar entreprenörer och hoppas att Biz fortsätter att fungera som en hjälpande hand i vardagen." säger Mari Lagberg, Marketing Manager på Bisnode i Sverige. 

Är du nyfiken på Biz?

Tidningen ges ut 8 gånger per år och når ut till 33 000 mottagare. En prenumeration kostar 395kr per år men i samband med nomineringen skickar vi gärna hem första numret helt gratis och utan någon som helst krav på förlängning, kontakta mikael.jakobsson@bisnode.com för beställning. 

Läs även: 

Snabb överblick över Företagssverige
Kreditexperten svarar: Så säkrar du kundens betalningsförmåga 
Fyra steg till en lyckad kampanj
På andra sidan konkursen

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Mikael Jakobsson
Mikael Jakobsson

Kontaktperson
070 947 11 68
mikael.jakobsson@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode