Menu
Bisnodes kundtidning Biz - en handbok för småföretagare

Biz i final i Svenska Publishing-priset 2015

Utifrån ett startfält med fler nominerade än någonsin tidigare, har juryn för Svenska Publishing-priset utsett Bisnodes kundtidning Biz som finalist i kategorin Print – Kundtidningar B2B. Vinnarna tillkännages den 9 november under en prisutdelningsgala på Musikaliska i Stockholm.

Tidningen Biz finalist i Svenska Publishingpriset 2015

Om Svenska Publishing-priset

Svenska Publishingpriset är Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling och omfattar alla etablerade former och kommunikation. Tävlingen, som arrangeras av Populär kommunikation, har funnits sedan 1990 och är en årlig jurybedömd tävling för lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Vinnarna utses uteslutande av en jury och bedöms på olika kvalitetsmässiga grunder. Läs mer om Svenska Publishing-priset.  

Biz - en handbok för småföretagareOm Biz

Tidningen Biz ges ut åtta gånger per år och är en handbok för småföretagare. Tidningen innehåller guider, reportage samt handfasta tips och trix som ska stötta och inspirera dig som småföretagare. Tidningen företräder även välskötta företag som är trygga att göra affärer med. En årlig prenumeration kostar 395 kr. Läs mer om Biz.

Vill du provläsa ett nummer av Biz?

Stolta som vi är över nomineringen för Svenska Publishing-priset vill vi gärna att fler ska upptäcka vår matnyttiga kundtidning Biz. Därför skickar vi gärna hem första numret helt kostnadsfritt och utan någon som helst krav på förlängning. Kontakta mikael.jakobsson@bisnode.com

Läs även:

Biz nominerad för Guldbladet 

Artiklar ur Biz: 

Fem steg för lyckad inkassohantering med kunden i fokus 
Guiden till trygga affärer 
Experten svarar på momsfrågor 

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Mikael Jakobsson
Mikael Jakobsson

Kontaktperson
070 947 11 68
mikael.jakobsson@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode