Menu

Bisnodes tidning Brains nominerad till Svenska Designpriset

Bisnodes kundtidning Brains har nominerats till slutomröstning i Svenska Designpriset 2015. Den 7 september startar omröstningen på www.designpriset.se och även du kan gå in och rösta. Vinnaren presenteras den 8 oktober under prisutdelningen på Gothia Towers i Göteborg.

Om tidningen Brains

2012 startade Bisnode, tillsammans med innehållsbyrån Spoon, magasinet Brains i syfte att hjälpa beslutsfattare att fatta smartare affärsbeslut. Under åren har den växt sig väldigt stark och Brains utgör idag navet i stora delar av Bisnodes contentstrategi. 

”Vi ville göra ett smart magasin för beslutsfattare. Vi ville utgå från den beslutande människan, stå på läsarens sida, utgå från läsarens verklighet, dilemman och vardag. I detta fall handlar det mycket om att få läsaren att vilja agera, gå vidare och inspireras till att fatta smartare beslut på rätt grunder. I Brainsvärlden känner sig människor stärkta att våga ta beslut och agera för att driva världen framåt.”, säger Mari Lagberg, marknadschef på Bisnode. 

Om Svenska Designpriset

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk kommunikation och anordnas av Batteri Kommunikation. Tävlingen skall ge alla som arbetar med grafisk design och formgivning möjlighet att delta med sina alster. Brains är nominerad i kategorin Print. 

”Då målgruppen är mycket upptagen och förmodligen ”dränks” i budskap ville vi göra något som verkligen stack ut. En kundtidning med korta, rappa artiklar, en väl avvägd mix av ”nice-to-know”-material varvat med ”need-to-know” som ger läsaren fördjupning i aktuella trender, utan att bli långrandig eller tråkig. Och inte minst ville vi skapa en form som stack ut. ”White collar” med personlighet och värme kändes som rätt väg att gå”, säger Tone Knibestöl, Art Director på Spoon

Vinnaren presenteras den 8 oktober under prisutdelningen på Gothia Towers i Göteborg. Från och med den 7 september kan du gå in och rösta på www.designpriset.se

Läs webbversionen av Brains här >>
Brains på bisnode.com >>

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Mari Lagberg
Mari Lagberg

Marknadschef
+46 70 830 1842
mari.lagberg@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode