Menu
Bisnodeakademin

Bättre beslut genom smarta kurser

Vill du bli bättre på direktmarknadsföring eller snabbt få fram information om en framtida leverantör? På Bisnodeakademin finns 18 kurser och ett antal seminarier att ta del av under året.

DET VAR för ett år sedan, våren 2013, som Bisnodeakademin såg dagens ljus. Det nya utbildningsforumet erbjuder bland annat utbildningar inom kredithantering, affärsinformation och direktmarknadsföring och ger deltagarna fördjupad kunskap i hur de kan utnyttja Bisnodes tjänster. I utbildningskatalogen finns allt från branschspecifika kurser och kostnadsfria användarutbildningar till kurser som skräddarsys efter kundens önskemål.

Lise Larsvik är, tillsammans med kollegan Christian Zittenbaum, utbildningsansvarig på Bisnodeakademin som har omkring 4000 kursdeltagare per år.

– Hittills har det gått väldigt bra. Vårt mål är att förmedla kunskap som går att omsätta direkt i det dagliga arbetet.Våra utbildningar ska leda till ökad lönsamhet och även ge praktisk information om hur du som kund kan minska riskerna med kredithantering. Dessutom bidrar alla nya möten och samtal till fin inspiration för deltagarna.

Just inspiration, tillsammans med erfarenhetsutbyte, är viktiga ledord för Bisnodeakademin.

– Vår målsättning är att varje deltagare ska bli inspirerad och få djupare insikter i vad Bisnode erbjuder. På så vis blir kunden effektivare i sin arbetsprocess och kan ta smartare beslut, säger Christian Zittenbaum.

Vilka utbildningar vill du rekommendera extra starkt i vår?

– I vår lanserar vi en ny researchutbildning, Bakgrundskontroll & Due Diligence, som handlar om person och företagsresearch på hög nivå. Jag vill också slå ett slag för våra utbildningar inom direktmarknadsföring, exempelvis kursen ”Hitta nya målgrupper”. Sedan har vi också utbildningar inom kreditbedömning som är mycket uppskattade. ■

Foto: Ida Knudsen

Ladda ner

Skriv ut

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode