Menu
FRII

Bisnode på frivilligorganisationernas Insamlingsforum

Den 6 och 7 maj var det dags för frivilligorganisationernas årliga insamlingsforum och prisutdelning för årets insamlare. Bisnode var på plats och föreläste om de senaste trenderna inom direktmarknadsföring.

Årets event

Frivilligorganisationernas årliga insamlingsforum gick av stapeln den 7 och 8 maj på Djurönäset utanför Stockholm. Bisnode var på plats med bland andra marknadsföringsexperterna Gunnar Wik och Ulf Persson som bjöd på ett efterfrågat och välbesökt seminarium kallat "Trender inom direktmarknadsföring".

Tema för årets event var "leder ett ökat engagemang till ett ökat givande?" och totalt samlades omkring 270 deltagare från insamlingsorganisationer över hela Sverige för att delta i både konferensen samt prisutdelningen för årets insamlare. 

Vinnarna och juryn

I år valdes vinnarna av en tungt meriterad jury, bestående av Jill Bederoff, journalist på tidningen Veckans Affärer, Åsa Marklund, varumärkeschef på Berghs School of Communication, Gunilla Steinwall, generalsekreterare för Hjärnfonden och Maria Ros Jernberg, generalsekreterare på FRII. 

Kategorier

Årets insamlare korades i tre olika kategorier: årets insamlare – organisation, årets insamlare – person och årets företagssamarbete.

Bisnodes representanter var mycket nöjda med dagen som bjöd på många bra föreläsningar och möten.

FRII, Frivilligorganisationernas Insamlingsråd är en branschorganisation som arbetar för tryggt givande. Här kan du läsa mer om FRII.

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Gunnar Wik
Gunnar Wik

Kontaktperson
070-831 21 18
gunnar.wik@bisnode.com

Jonna Lindelöf
Jonna Lindelöf

Kontaktperson

jonna.lindelof@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode