Menu
Nyheter från Bisnode

Bisnode först med fingerfärdig affärsinformation

Glöm komplicerade urval och avancerade adressregister. Sträck ut fingret, markera ett område på kartan i din iPad och vips ser du intressanta fakta om bolagen i området. I vår nya app Bisnode Karta ritar polygonsökning om landskapet för affärsinformation genom att koordinatsätta Sveriges alla adresser.

Nu behöver du inte vara expert på komplicerade urvalssökningar för att hitta nya kunder, kontrollera din blivande samarbetspartner eller hitta leverantörer i ditt närområde. I vår nya iPad-app Bisnode Karta, som är den första kartsökningen för kredit-, marknads- och affärsinformation i Sverige, använder du kartan för att söka information om företag i området du är intresserad av.

”Att använda kartfunktionen för att få fram affärsinformation är unikt. Att dessutom göra det via ett polygonbaserat söksätt gör sökningarna snabba, intuitiva och interaktiva, vilket är framtidens sätt att hitta information”, säger Pontus Holmberg, Affärsutvecklare hos Bisnode.

I appen använder du urvalsprinciperna omsättning, antal anställda, bolagsform, län/kommun och bransch. Grundinformationen är gratis och utöver den kan du betala styckpris för uppgifter om ett specifikt företag. Exempelvis ta ut ett registreringsbevis, styrelsekontroll eller en ekonomirapport. Som inloggad Bisnode-kund kan du dessutom se andra informationsslag som du har behörighetsaccess till, t ex kontaktpersoner, koncerntillhörighet, betalningsanmärkningar, kreditrating och firmatecknare.

Detta kan du göra i bisnode karta

  • Verifiera och kontrollera potentiella kunder, samarbetspartners, leverantörer, framtida arbetsgivare etc.
  • Ha koll på dina lokala konkurrenter
  • Hitta kontaktuppgifter
  • Söka efter leverantörer och samhällsservice, t ex konsulter, hantverkare, bilhandlare och apotek/sjukvård i det geografiska område som du befinner dig i
  • Kostnadsfria smakprov på kontaktuppgifter till företag i din ritade yta

Så fungerar bisnode karta

  • Polygonbaserad sökning
  • Sveriges ledande koordinatsatta adressdatabas – för högsta träffsäkerhet vid sökningar
  • Kartsök gör en avancerad urvalssökning enkel och intuitiv
  • GPS-funktionen ger möjlighet till lokal företagsinformation där du befinner dig just nu
  • Inga krav på abonnemang eller uppstartskostnader för att få access till informationen. Betala enkelt via in-appköp för exakt den information du behöver

Ladda ner appen >>>

Skriv ut

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode