Menu
Bisnode Charity – skräddarsytt för insamlingsbranschen

Mindre administration och större gåvor

Bisnode lanserar Bisnode Charity, ett Fundraising-system som ger givarorganisationer full kontroll på relationen med och administrationen kring givarna och gåvorna. Systemet är utvecklat tillsammans med en stor givarorganisation och underlättar arbetet med att få givarna att donera mer, och att göra det under en längre tid. Johan Haglund är produktägare och kan berätta mer.

CharityVarför har Bisnode byggt en molntjänst till givarorganisationerna?

– När hela verksamheten bygger på att så mycket pengar som möjligt ska gå till en viktig sak gäller det att lägga så lite resurser som möjligt på allt annat. Det är extra viktigt för insamlingsorganisationer där givarna förväntar sig att pengarna de skänker ska göra maximal nytta.

Vi är glada och stolta över att lansera Bisnode Charity. Vi är redo att erbjuda fler organisationer ett system som verkligen stödjer deras verksamhet.

Hur hjälper Bisnode Charity givarorganisationerna?

– Eftersom vi har arbetat med givarorganisationer länge var vi medvetna om att de behöver stöd för att effektivisera administrationen och för att utveckla relationen till givarna. Så vi byggde ett system där gåvor och givare registreras med några enkla knapptryck. Systemet hämtar automatiskt hem den information som organisationen behöver för att kunna utveckla relationen med givaren på rätt sätt.

Berätta hur Bisnode Charity underlättar relationsbyggandet.

– Bisnode Charity ger kommunikationsavdelningen stora möjligheter att locka nya givare och att utveckla relationen med de befintliga. De gör budgeten och bokföringen för kampanjen i systemet, väljer rätt målgrupp med urvalsmodellerna och analyserar resultaten med analysverktyget. Rätt kontaktuppgifter till personer i målgruppen hämtar de direkt från våra databaser. De händelsestyrda aktiviteterna, som tackbrev, gåvobrev, rapporter för hederspersoner och välkomstbrev för autogiro, kan läggas in och hanteras av systemet.

Vad gör Bisnodes lösning bättre än konkurrenternas?

– Vi förstår givarorganisationernas komplexa hantering av givare och gåvor. Nu har vi byggt ett system som gör det lätt för användarna. Systemet kundanpassas och fylls med dagsfärsk information om konsumenterna från våra databaser så att givarlistorna blir korrekta och kompletta.

Läs mer om Bisnode Charity »

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Johan Haglund
Johan Haglund

Kontaktperson

johan.haglund@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode