Menu
Bisnodeakademin

Bättre beslut genom smarta kurser

Vill du bli vassare på kreditbedömning eller snabbt få fram information om en framtida leverantör? På Bisnodeakademin finns 16 kurser och ett antal spännande seminarier att ta del av under året. Målet är tydligt: utbildningarna ska leda till ökad lönsamhet och effektivare arbetsvardag för dig som kund.

Bisnodeakademin erbjuder en rad olika utbildningar för att ge dig fördjupad kunskap i hur du bäst kan utnyttja Bisnodes tjänster. Det finns allt från branschspecifika kurser och kostnadsfria användarutbildningar till kurser som skräddarsys efter kundens önskemål.

Lise Larsvik är, tillsammans med kollegan Christian Zittenbaum, utbildningsansvarig på Bisnodeakademin som har omkring 4 000 kursdeltagare per år.

– Hittills har det gått väldigt bra. Vårt mål är att förmedla kunskap som går att omsätta direkt i det dagliga arbetet. Våra utbildningar ska leda till ökad lönsamhet och förståelse för våra tjänster. 

– Vår målsättning är att varje deltagare ska bli inspirerad och få djupare insikter i vad Bisnode erbjuder. På så vis blir kunden effektivare i sin arbetsprocess och kan ta smartare beslut, säger Christian Zittenbaum.

Vilka utbildningar vill du rekommendera extra starkt i vår?

Bland våra fem olika kurser i kredithantering så vill jag särskilt lyfta fram kursen Lönsam kredithantering. Vi har arbetat om upplägget av kursen på så vis att deltagarna under en del av dagen medverkar i en workshop. Den leder fram till en grundstomme till kreditpolicy som man sedan kan anpassa hemma på företaget, säger Lise Larsvik.

Den researchutbildning som fått väldigt höga betyg i utvärderingar är Ekobrott. Den ligger helt rätt i tiden då bedrägerier ökar lavinartad. En nyhet är vår kostnadsfria användarutbildning för InfoTorg Person och Företag, steg 3. Har du gått de första stegen och avslutar med den tredje så kommer du bli en riktig expert inom området gällande hur man tolkar och nyttjar alla informationsmängder på bästa sätt, tipsar Christian Zittenbaum.

Läs mer om hela Bisnodes kursutbud här.

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Lise Larsvik
Lise Larsvik

Utbildningsspecialist
031 751 06 29
lise.larsvik@bisnode.com

Christian Zittenbaum
Christian Zittenbaum

Utbildningchef
08-555 682 20
christian.zittenbaum@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode