Menu
Tillbakablick:

Året med Bisnode

Mer kunskap, bättre insikt och vassare analyser. 2013 slogs flera stora bolag samman till Bisnode. En tuff förändringsprocess som ska bidra till bättre beslutsunderlag för dig som kund.

Förändringens år

2013 var ett förändringens år för Bisnode. Ett år fyllt av omorganiseringar, flyttar, sammanslagningar och nya möten. Både medarbetare och kunder har blivit påverkade av förändringsprocessen då vi slog ihop 14 dotterbolag och bildade ett Bisnode. Men vad är det då vi har gjort? Jo, du som får det här nyhetsbrevet eller läser den här artikeln var kanske tidigare kund hos något av våra dotterbolag, som förra året gick ihop tillsammans med 13 andra bolag, som också sitter på en mängd kunskap och insikter. Tillsammans samlade vi ihop totalt 617 års erfarenhet och blev ett Bisnode. 

Fördelar med sammanslagningen

Styrkan med att samla alla i ett bolag är bland annat att vi får tillgång till ännu mer kunskap, insikt och erfarenhet. Genom att vi dessutom nu flyttar ihop slår vi samman våra hjärnor och blir ännu vassare i vår analys. Och just analysen är en viktig del, för när vi ser mönster och trender kan vi ge dig ett ännu bättre informationsunderlag så att du kan fatta bättre beslut i ditt arbete. 

Ett Bisnode

Det har varit ett stundtals svårt och kämpigt arbete att väva samman olika kund- och företagskulturer. Utan alla medarbetares och kunders feedback i processen hade det varit omöjligt. Och lyckats får vi väl ändå säga att vi har gjort. Förändringsresan är en av de största sammanslagningar något företag någonsin har gjort i Europa. För i dag är vi faktiskt ett företag. Vi är ett starkt Bisnode, med lokal och global kunskap, och med verksamhet på 19 marknader i Europa.   Nu när vi lämnar förändringens år bakom oss ser vi fram emot att få förädla och vidareutveckla våra tjänster. Vi vill bli ännu bättre på att leverera kvalitativa analyser och informationsunderlag. Och framför allt vill vi göra ditt jobb enklare och dina beslut ännu bättre. 

2014 har börjat bra

Skriv ut

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode