Menu
Ta med dina kunder på nya äventyr

6 roliga kundaktiviteter

Trött på golf? Utmana dina kunder på stand up paddle, boule eller löpning – eller varför inte ta med dem på safari? Här en lista på sex oväntade kundaktiviteter.

1. Boule

Stil och elegans, en fläkt från Franska rivieran. En bouleturnering är enkelt fixad och alla kan spela oavsett ålder och fysik. För lite mer härlig bjudfeeling: packa en bättre picknickkorg med torr cider, baguetter, ost och oliver. Fixa baskrar och randiga halsdukar till hela gänget. Kunderna kommer att tro att du bjudit dem på en resa till Provence.

2. Löpning – med proffs 

Nästan alla tycks springa nuförtiden. Gör dina kunder det? Bjud med dem på ett träningspass med löpinstruktör, bra sådana finns över hela landet. Kunderna kommer garanterat att uppskatta att du ger dem chansen att ta sin löpning till nästa nivå. Nackdelar med löpning som kundaktivitet: ni blir svettiga och det är svårt att prata med andan i halsen.

3. Stadsvandra

När byggdes Örebro slott? Hur elak var egentligen Magnus Ladulås? Vilken är Stockholms smalaste gränd? Din hemstad rymmer säkerligen många gåtor – leta upp en bra stadsguide som kan få dig och kunderna att se på er stad med nya ögon. Lagom dos motion, frisk luft och kunskap. Bra för er intellektuella image.

4. Gå på museum 

Vi fortsätter på det kulturella spåret: Har du sett den nya snackisutställningen på Moderna? Nej, ”inte hunnit…” Bjud med dina kunder på en guidad visning då! Försäkra er om att få den bästa guiden och avsluta med en lunch eller middag i museets restaurang. Obs! Funkar inte på tråkiga utställningar – vänta hellre tills det är en lättillgänglig, bra sådan så att folk tycker att det är kul.

5. Se coola djur 

I Helsingborg kan du åka på tumlarsafari. På Kolmården kan du både dyka med hajar och kela med tigrar. I norr finns älg- och björnsafari… I hela Sverige finns det helt enkelt häftiga djurupplevelser som de flesta av oss missar. Ofta dyrt, men oförglömliga upplevelser utlovas för dig och kunderna om du har råd. Ett billigare alternativ: gå ut i skogen själva. Fågelskåda lite kanske?

6. Stand up paddle 

Att stå på en surfbräda och ro sig fram med en paddel låter kanske trist? Det är superkul! En perfekt, lugn motionsform som passar många. Helt analogt och med hög leva i nuet-faktor; saker som många känner ett skriande behov av. Googla fram en lokal arrangör och håll tummarna för bra väder.

Biz - en handbok för dig som driver eget


Kontakta redaktionen

Har du feedback på våra artiklar eller vill komma i kontakt med oss på Bisnoderedaktionen? Mejla oss gärna på: hejredaktionen@bisnode.com 
Ansvarig utgivare: Magnus Silfverberg

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode