Menu
Tillsammans gör vi skillnad!

137 450 kr insamlat till #BisnodeHelps

Flyktingkatastrofen som nu pågår vid medelhavets kustremsor och många andra delar av europa har lämnat få oberörda och viljan att hjälpa har varit enorm. Detta gäller även Bisnodes medarbetare som ihop med företaget dragit in hela 137 450 kronor till insamlingen #BisnodeHelps. Tillsammans gör vi skillnad!

#BisnodeHelpsInsamlingen har gjorts i samarbete med Röda korset och pengarna går till deras flyktinginsatser vid medelhavet. Bisnode har matchat de pengar som skänkts av medarbetare för dubbel effekt och nu även skänkt ytterligare 50 000 kr.

Nu fortsätter vi!

Även om den första etappen av insamlingen är över så går det självklart att fortsätta skänka pengar på samma sätt som tidigare, Swisha ett valfritt belopp till Bisnode Sverige på: 123 0429 886

Du kan även visa ditt stöd genom att dela den här sidan i sociala medier och då använda hashtagen #BisnodeHelps.

Volontärarbete för integration

Den pågående flyktingkatastrofen aktualiserar en problematik som funnits länge i vårt samhälle och som kommer att finnas under överskådlig framtid. Det är svårt och tar tid för nyetablerade svenskar att bli integrerade i sitt nya hemland. Såväl i yrkeslivet som i det sociala livet. Vi ser detta som ett slöseri med människovärdighet och kompetens och önskar dra vårt strå till stacken för att bygga broar mellan människor. Vi vet att mångfald i alla bemärkelser berikar.

Partnerloggor

Bisnode Sverige har nu valt integration som ett fokusområde och uppmuntrar alla medarbetare att engagera sig som volontärer för att på olika sätt hjälpa nyanlända att etablera sig. Ett samarbete för volontärarbete har nu inletts med två organisationer, Röda korset och Hero Sverige. Med detta vill vi bygga en företagskultur som föder ett långsiktigt medarbetarengagemang.

Bakgrund:

Nu startar insamlingen #BisnodeHelps »

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Lena Gummesson
Lena Gummesson

Kontaktperson
+46 70 842 28 40
lena.gummesson@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode