Menu
Din åsikt är viktig

Om Bisnodes kundundersökningar

För oss på Bisnode är det viktigt att ha en nära kontakt med våra kunder. Vi försöker hela tiden att bli bättre på det vi gör och därför är input från dig som kund helt avgörande för oss.

Kundundersökningar

Din feedback gör skillnad

Vi genomför ett par gånger om året större kundundersökningar där våra kunder får chansen att tycka till om oss, våra tjänster och produkter.

Feedbacken vi får in har verkligen gjort skillnad. Vi har många och spännande aktiviteter på gång men redan nu vill vi lyfta två saker:

- Ni gillar våra utbildningar och säger att de gör er mer effektiva inom ert jobb. Det har vi tagit fasta på och inom Bisnodeakademin har vi idag fler utbildningar än någonsin. Som kund har du givetvis tillgång till hela vårt kursutbud. Läs mer om Bisnodeakademin här >> 

Bisnodes historia- Vi har vässat vårt affärsstöd och våra serviceprocesser, vilket jag hoppas att du som kund har märkt. Att vi helt enkelt kan ta bättre hand om dig och ditt ärende när du kontaktar oss.

Snart har du möjlighet att tycka till igen. Den 19 oktober går höstens kundundersökning ut. Hjälp oss bli bättre genom att ge oss din värdefulla input.

Ett stort tack till alla våra kunder som genom sin feedback hjälper oss att bli bättre!

Har du redan nu feedback så är du välkommen att kontakta mig via mail eller telefon.

Skriv ut

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode