Menu
Värderingar, vision och expertområden

Bisnode i tio punkter

Mycket av det som styr vårt arbete hittar man i The Bisnode Way, en sammanfattning av våra värderingar, våra expertområden, vår ambition och vårt löfte. Så om du vill skapa dig en uppfattning om Bisnode, vår företagskultur och vad som är viktigt för oss är det en god idé att titta igenom följande tio punkter.

The Bisnode Way

Vi lyssnar på våra kunder 
Lyssna först och agera sedan. Det bästa sättet att lösa våra kunders unika utmaningar är att lyssna noga till deras behov. Och sedan leverera precis rätt lösning, antingen en befintlig produkt eller tjänst, eller en skräddarsydd lösning baserad på befintliga och önskade IT-plattformar.

Vi agerar professionellt
Glöm inte att vi är experter. Om vi använder vår fulla potential så kan vi utveckla överlägsna lösningar och ständigt vinna över våra konkurrenter. Tillsammans kan vi leda vår bransch in i framtiden.
 
Vi använder alltid data med hög kvalitet
Data är grunden i det vi gör. Det är vår huvudingrediens. Och precis som när man lagar mat är slutresultatet helt beroende på vad man lägger i grytan. Vi använder alltid data av bästa kvalitet. Sen förädlar vi den och förstärker den. Vårt mål är att leverera marknadens mest tillförlitliga information – och att maximera kvalitén på våra kunders data.
 
Vi analyserar innan vi levererar
Data och information måste analyseras innan vi levererar den till våra kunder. Bara genom noggrann analys kan vi förvandla den till något som gör det möjligt för dem att fatta smarta beslut.
 
Vi levererar insikter och svar
Våra kunder behöver svar och insikter. Så det är precis vad vi ska ge dem. Något de kan agera på. Eftersom vi är experter på att samla in och kombinera stora mängder data och information från olika källor, kan vi förse dem med bättre beslutsunderlag.
 
Vi integrerar på olika plattformar
Ny teknik kan ge en överlägsen användarupplevelse. Vi levererar plattformar för analys och integrerar information med våra kunders befintliga plattformar. Vi automatiserar deras beslutsprocesser och hjälper dem att förbättra sin effektivitet. Vi förenklar livet för våra kunder.
 
Vi håller vad vi lovar
Tillit är en nödvändighet om man ska lyckas. Endast om våra kunder har förtroende för oss, litar de på oss. Och endast om våra kunder litar på oss, får vi tillgång till den information och data vi behöver. Så vi agerar alltid ansvarsfullt och tillförlitligt – och hanterar vår information med stor respekt.
 
Vi är lyhörda
Det är viktigt att knyta nya kontakter med sina kollegor. Vårt företag är fullt av smarta människor som vill dela med sig av kunskaper, erfarenheter, idéer och nya sätt att jobba. Arbeta tillsammans så blir allt enklare, bättre och roligare både för dig och kunderna.
 
Vi fixar det
Kom ihåg att allt är möjligt. Du har kunskapen, kollegorna och resurserna för att åstadkomma stora saker. Du är experten inom ditt område och det är ditt jobb att ligga i framkant. Det är bara med din hjälp som vi kan uppfylla vår vision om en värld där människor har kraft att agera.
 
Vi möjliggör smarta beslut
Detta är vårt varumärkeslöfte eftersom vi bidrar till en värld där beslut verkligen fattas för att driva världen i rätt riktning: framåt. Det är en värld där människor vågar agera. Där de, oavsett utmaning, känner sig både trygga och kapabla att fatta beslut – och är nöjda med resultatet.

Skriv ut

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode