Menu
Vad du kan förvänta dig av att arbeta hos oss

Vi förväntar oss mycket av dig. Som att du har kul på jobbet till exempel.

Som företag har vi tillgång till världens bästa data, det är en värdefull råvara för oss. Men vi är beroende av våra 2 600 medarbetare som varje dag jobbar med att förädla, analysera, sälja och på olika sätt paketera råvaran till våra kunder så att de kan fatta smarta beslut.

Mångfalden berikar

Alla dessa individer berikar oss med sin expertis, kultur och humor, med sina intressen, kunskaper och nationaliteter. Den här mångfalden är central. För det är bara när alla bidrar med just sina idéer, tankar och synpunkter som Bisnode kan utvecklas – tillsammans är vi smartare.

Det här kommer du att märka när du jobbar på Bisnode. Vår arbetsmiljö är öppen och tillåtande och bygger på att alla hjälper alla, över expertområden och geografiska gränser. Vi ställer stora krav samtidigt som vi delar ut ett stort ansvar. För det viktigaste för oss är att hjälpa människor hitta rätt svar och insikter. Det är vår drivkraft. Och vi tycker att det är det roligaste som finns.

Drivkraften och visionen

Bisnodes drivkraft bottnar i vår vision om en värld där människor har kraft att agera. För vi vet, att när människor känner sig trygga i sina handlingar så händer det spännande saker.

Nyckeln är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Genom åren har vi lärt oss en hel del om beslutsfattandets ädla konst, erfarenheter som vi mer än gärna delar med oss av.

Så jobbar vi

Bisnode finns idag på 17 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd. Totalt är vi cirka 2 600 medarbetare i vår organisation.

Det faktum att vi finns lokalt är en enorm tillgång för våra kunder. Det betyder att vi kan agera snabbt och flexibelt när vi tar oss an deras utmaningar. Samtidigt kan vi dra nytta av det stora företagets muskler och resurser när det så behövs.

Skriv ut

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode