Menu
Olika yrkesroller på Bisnode

Våra yrkesroller

Vi anser att det är viktigt med mångfald, det är mycket den som gör Bisnode till ett unikt företag. Vi behöver medarbetare för en rad olika yrkesroller. Du ska ha din egen personlighet men det är viktigt att du är öppen och tror på vårt löfte till våra kunder: att göra det möjligt för dem att fatta smarta beslut.

Du hittar ett antal olika yrkesroller hos oss. I stora drag handlar det om fyra olika kategorier: säljare, analytiker, IT och affärsstöd. Vilken roll du än arbetar inom, fyller du en central funktion hos Bisnode. Alla är lika viktiga. I korthet ser rollerna ut ungefär så här. 

Säljare

Som säljare på Bisnode är du vårt ansikte mot omvärlden. Du är den som först möter våra kunder och får ta del av de frågor de behöver svar på. Det krävs alltså att du är lyhörd och flexibel. Och att du har en förmåga att snabbt koppla kundernas frågor till Bisnodes stora förmåga att ge svar. Vi arbetar brett inom försäljning – du kan jobba med kundsupport, som innesäljare, som account manager eller som key account manager.

Analytiker

Som analytiker på Bisnode arbetar du med att ta fram kärnan i vårt erbjudande: svar. Du jobbar med att noggrant förädla och analysera data som du sedan förvandlar till insikter som våra kunder kan använda för att fatta smarta beslut.

Utvecklare

På Bisnode jobbar vi med att ta digital affärsinformation till en ny nivå. Därför behöver vi talangfulla människor som har förmågan att se nya möjligheter – oavsett om det handlar om att integrera system på nya plattformar, automatisera beslutsprocesser eller hitta innovativa sätt att presentera insikter på till våra kunder.

Affärsstöd

I alla våra 18 länder backas Bisnodes operativa verksamhet upp av våra affärsstödjande funktioner: Ekonomi och Finans, Marknad och IT, Affärs- och produktutveckling samt HR. Vi jobbar tillsammans, över landsgränserna, för att utveckla vår verksamhet och våra processer. För vi vet att vi agerar smartare tillsammans.

NÄR DU VILL TA NÄSTA STEG

För oss är det viktigt att behålla våra medarbetare – utan dem vore vi ju ingenting. Därför finns det en rad möjligheter att växa inom Bisnode, både som ledare och specialist. Vårt mål är att ge dig möjlighet att utveckla din kompetens och erbjuda dig intressanta vägar framåt inom företaget. Om du växer som individ och blir bättre på det du gör, har vi större chans att växa som företag.

Vi jobbar lokalt i team, nära våra kunder. Men eftersom vi är ett stort företag med närvaro i hela Europa finns det alltid möjlighet att hitta nya utmaningar när du vill ta nästa steg i din karriär. Du har alltid vårt fulla stöd när du vill utveckla dig.

Skriv ut

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode