Menu
Usein kysytyt kysymykset

Yritykset

Miten teen osoitelähdemerkinnät, kun käytän Bisnode-dataa markkinointiviestinnässä?

Katso ohjeet osoitelähdemerkinnöistä tästä »

Miten voin tarkistaa yritysluottotiedot heti?

Jos tarvitset yritysluottotietoja vain satunnaisesti saat ne vaikka heti verkkopalvelustamme »

Mistä lähteestä Bisnode kerää tiedot yrityksen osakkaista?

Tärkeä peruste luottoluokitukselle on yrityksen omistustausta ja siihen liittyvä luottohistoria. Sinun kannattaa varmistaa, että Bisnoden yritysrekisterissä on ajantasaiset tiedot yrityksesi omistajista. Lue lisää tästä »

Unohditko salasanasi Bisnode-luottotietopalveluun?

Mikäli muistat kuusinumeroisen käyttäjätunnuksesi (user-ID) eikä sähköpostiosoitteesi (e-mail) ole muuttunut ensirekisteröintisi jälkeen, voit itse luoda uuden salasanan tästä.
Uuden salasanan saat sähköpostiisi tuossa tuokiossa. Voit toki pyytää uutta salasanaa myös osoitteesta asiakaspalvelu@bisnode.com

AAA Rating lyhyesti

Bisnode on alkuperäisen AAA-yritysreittauksen kehittäjä.  Se on maan vanhin ja arvostetuin luottoluokitus ja toimii ovenavaajana uusille liikekontakteille ympäri maailmaa sekä edesauttaa parempien kauppaehtojen saamisessa.  Lue lisää tästä »

Yrityksestäni näytetään virheellisiä tietoja palveluissanne. Mitä minun tulee tehdä?

Tietokantamme tiedot ovat peräisin pääsääntöisesti viranomaislähteistä. Ensin tiedot kannattaa tarkistaa YTJ-palvelusta.  Jos tiedot ovat siellä väärin, pitää muutosilmoitus tehdä ensisijaisesti sinne. Yrityksen osoite- ja yhteystietojen muutokset ovat maksuttomia. Päivitetyt tiedot välittyvät myös meille automaattisesti noin viikon kuluessa. Lue lisää tästä »

Voinko lähettää tilinpäätökseni suoraan Bisnodelle?

Tärkeä edellytys korkeimpiin AAA- ja AA-luottoluokkiin pääsemiselle on positiivinen tilinpäätös. Sen voit lähettää myös suoraan Bisnodelle. Lue lisää tästä »

Millaisia maksuhäiriömerkintöjä on olemassa?

Luottotietorekisteriin kerätään luottotietolain mukaisia tietoja maksuhäiriöistä ja muista julkisista merkinnöistä.  Lista niistä löytyy tästä »

Kauanko maksuhäiriöt näkyvät luottotiedoissa?

Maksuhäiriöiden ja muiden luottotietomerkintöjen säilyttämisajat on määritelty luottotietolaissa (28§). Tallennusajat vaihtelevat merkintätyypistä riippuen ja ovat pääsääntöisesti 2 - 4 vuotta.

Trattaperintä - Saitko protestointi-ilmoituskirjeen?

Tratta on riidattomien yrityssaatavien perimiseen tarkoitettu julkisuusuhkainen maksukehotus, joka saattaa johtaa maksuhäiriömerkintään. Lue lisää tästä »

Mitä tietoja luottotietoraportti sisältää?

Bisnoden luottotietoraportteja on eri laajuisia. Bisnode-luottotietopalvelusta löydät tietoa yrityksistä Suomesta ja kaikista Pohjoismaista.  Malliraportit löydät tästä »

Mistä maista luottotietoja voi saada?

Bisnode-luottotietopalvelun kautta saat yritysluottotietoja kaikkialta maailmasta. Lue lisää tästä »

Mikä on DUNS-numero?

D&B Worldwide Network on maailman kattavin luottotietoyhtiöiden verkosto, jonka Suomea edustava jäsen Bisnode on. Tähän toimintaa liittyy myös DUNS-numero (D-U-N-S-number), joka ainoa olemassa oleva globaali yritystunniste. Lue lisää tästä »

Yrityskohderyhmä ABC. Mitä kohderyhmäsuunnittelussa olisi hyvä huomioida?

Uusasiakashankinta on yrityksen kasvun edellytys. Markkinoinnissa hyvä kohderyhmäsuunnittelu lisää kampanjan tehoa ja vähentää sen kustannuksia. Lue lisää tästä »

Voiko yritystietoja saada integroidusti?

Valmiiden rajapintaratkaisujen avulla voit hakea haluamiasi tietokokonaisuuksia automaattisesti Bisnoden tietokannasta ja viedä ne suoraan omaan tietojärjestelmääsi. Rajapintojen kuvaukset löydät tästä »

Millaisia tietosisältöjä rajapintaratkaisut tarjoavat?

Tietoa erilaisista yritystietopaketeista löydät tästä »

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode