Menu
Usein kysytyt kysymykset

Yritykset

AAA Rating lyhyesti

Bisnode on alkuperäisen AAA-yritysreittauksen kehittäjä.  Se on maan vanhin ja arvostetuin luottoluokitus ja toimii ovenavaajana uusille liikekontakteille ympäri maailmaa sekä edesauttaa parempien kauppaehtojen saamisessa.  Lue lisää tästä »

Yrityksestäni näytetään virheellisiä tietoja palveluissanne. Mitä minun tulee tehdä?

Tietokantamme tiedot ovat peräisin pääsääntöisesti viranomaislähteistä. Ensin tiedot kannattaa tarkistaa YTJ-palvelusta.  Jos tiedot ovat siellä väärin, pitää muutosilmoitus tehdä ensisijaisesti sinne. Päivitetyt tiedot välittyvät myös meille automaattisesti noin viikon kuluessa. Lue lisää tästä »

Voinko lähettää tilinpäätökseni suoraan Bisnodelle?

Tärkeä edellytys korkeimpiin AAA- ja AA-luottoluokkiin pääsemiselle on positiivinen tilinpäätös. Sen voit lähettää myös suoraan Bisnodelle. Lue lisää tästä »

Millaisia maksuhäiriömerkintöjä on olemassa?

Luottotietorekisteriin kerätään luottotietolain mukaisia tietoja maksuhäiriöistä ja muista julkisista merkinnöistä.  Lista niistä löytyy tästä »

Kauanko maksuhäiriöt näkyvät luottotiedoissa?

Maksuhäiriöiden ja muiden luottotietomerkintöjen säilyttämisajat on määritelty luottotietolaissa (28§). Tallennusajat vaihtelevat merkintätyypistä riippuen ja ovat pääsääntöisesti 2 - 4 vuotta.

Trattaperintä - Saitko protestointi-ilmoituskirjeen?

Tratta on riidattomien yrityssaatavien perimiseen tarkoitettu julkisuusuhkainen maksukehotus, joka saattaa johtaa maksuhäiriömerkintään. Lue lisää tästä »

Mitä tietoja luottotietoraportti sisältää?

Bisnoden luottotietoraportteja on eri laajuisia. Bisnode-luottotietopalvelusta löydät tietoa yrityksistä Suomesta ja kaikista Pohjoismaista.  Malliraportit löydät tästä »

Mistä maista luottotietoja voi saada?

Bisnode-luottotietopalvelun kautta saat yritysluottotietoja kaikkialta maailmasta. Lue lisää tästä »

Mikä on DUNS-numero?

D&B Worldwide Network on maailman kattavin luottotietoyhtiöiden verkosto, jonka Suomea edustava jäsen Bisnode on. Tähän toimintaa liittyy myös DUNS-numero (D-U-N-S-number), joka ainoa olemassa oleva globaali yritystunniste. Lue lisää tästä »

Yrityskohderyhmä ABC. Mitä kohderyhmäsuunnittelussa olisi hyvä huomioida?

Uusasiakashankinta on yrityksen kasvun edellytys. Markkinoinnissa hyvä kohderyhmäsuunnittelu lisää kampanjan tehoa ja vähentää sen kustannuksia. Lue lisää tästä »

Voiko yritystietoja saada integroidusti?

Valmiiden rajapintaratkaisujen avulla voit hakea haluamiasi tietokokonaisuuksia automaattisesti Bisnoden tietokannasta ja viedä ne suoraan omaan tietojärjestelmääsi. Rajapintojen kuvaukset löydät tästä »

Millaisia tietosisältöjä rajapintaratkaisut tarjoavat?

Tietoa erilaisista henkilötietopaketeista löydät tästä »

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode