Menu
Bisnode

Bloggaajat

Bisnode-bloggaajat löytyvät täältä. Tutustu bloggaajiimme.

|Juha Airaksinen | Riitta Fagerholm Mošic | Pasi Leino | Lauri Mähönen | Maarit Pirinen | Jouni Suominen | Johanna Suomela | Pär Österlund | Tarik Hossain


 

Juha AiraksinenJuha Airaksinen on vuonna 1965 syntynyt KTM/HKKK. Toimialakokemusta on vuodesta 2000. Toimitusjohtaja vuodesta 2003 lähtien.

Riitta Fagerholm Mošić on Vantaalla, Suomessa syntynyt, mutta joulukuusta 2007 asti Sloveniassa asunut bisnodelainen. Han aloitti työnsä Bisnode Sloveniassa kansainvälisten projektien parissa tammikuussa 2010 ja viihtyy loistavasti.

Vakaana elinikäisen oppimisen kannattajana hän työskentelee mielellään kansainvälisessä, innostavassa ja haastavassa ympäristössä, jossa useat vaihtelevat tehtävät antavat hänelle energiaa.

Pasi LeinoPasi Leino on pitkän linjan bisnodelainen kohta kymmenen vuoden ura konsernissa alkoi Kompassin tuotetietojen myymisestä ja kehittyi ensin D&B kansainvälisten luottotietojen asiantuntijaksi kunnes vuonna 2007 loikattiin Soliditet tuotteiden maailmaan ja alkoi henkilöluottotietopalvelujen kehityskaari.

Tänä päivänä Pasi ohjaa Soliditet myyntitiimiä, joka vastaa pääasiassa henkilö- ja yritysluottotietojen sekä paikallisten Bisnode ratkaisujen myynnistä. Tämän yliaktiivisen puurtajan löytää joko asiakkaiden ongelmia ratkaisemasta, HPS junioreiden harjoituksista tai sitten oman salibandy-harrastuksen parista. Kuuluupa perinteisiin yleensä kerran vuodessa hölkättävä maratonkin, vakaa aikomus on jonakin vuonna vielä harjoitella. Pasin mottona on ”luovuttaminen ei ole vaihtoehto”

Lauri MähönenLauri Mähönen on asiakkuudenhallinnan moniottelija. Hän on toiminut DirektMedian ja sen edeltäjien palveluksessa kuutisen vuotta vuotta vastaten palveluiden kehittämisestä ja nykyään myynnistä. Aiempaan työhistoriaan kuuluu erilaisten talouden sekä asiakkuudenhallintajärjestelmien käyttöönottoja, konsultointia ja lokalisointia.

Maarit PirinenMaarit Pirinen vastaa Bisnode Marketing Oy:ssä nimetyistä asiakkuuksista. Hän aloitti DirektMediassa, nykyisin nimeltään Bisnode Marketing Oy, 2010 lopussa. Maarit on toiminut yli 10 vuotta asiakkuusmarkkinoinnin saralla.

Maarit on intohimoinen urheilija, jonka työpäivän jälkeen löytää niin hiihtoladulta kuin salilta rautaa nostamassa. Myös matkustelu ja muoti ovat hänen kiinnostuksen kohteitaan. 

Jouni SuominenJouni Suominen on ollut yritys- ja kuluttajatietojen kanssa tekemisissä vuodesta 1980. Hän on toiminut yritysluottotutkijana, rahoitusneuvottelijana, luottopäällikkönä ja viimeiset parikymmentä vuotta auttamassa Bisnoden kumppaneita parempaan tulokseen ja mukavampaan työpäivään kaiken kattavien tietokantojen avulla. Sekä asiakkuudenhallinnan että luottoriskienhallinnan haasteissa.

Urheilu (lähinnä squash) ja Rock`n`Roll bändi kuuluvat viikkorytmiin. Kysy ihmeessä vauhdikasta bilebändiämme juhliisi – Jaggerista Baddingiin ja kaikkea siitä väliltä.

Johanna SuomelaJohanna Suomela toimii Bisnode Finlandissa asiakkuusjohtajana. Hän tuli Dun & Bradstreet Finlandiin vuonna 2004 myytyään sitä ennen toimistotekniikkaa ja telekommunikaation yritysratkaisuja. Yrityksen nimi on sittemmin kertaalleen vaihtunut, mutta yritysasiakkaiden luottoriskien optimointi ykkösprioriteettina säilynyt.

Vapaa-aikanaan Johanna juoksee ja metsäilee kahden chesapeakelahdennoutajan, Sports Trackerin ja kameran kanssa dokumentoiden ympäristönsä pieniä ihmeitä.

Pär ÖsterlundPär Österlund vastaa Bisnodella markkinoinnista. Hän aloitti Bisnodella 2013, kun yhtiö osti Esendra Oy:n liiketoiminnan. Aiemmin Pär on vetänyt digitoimistoa, vetänyt ohjelmistoyritystä, toiminut kouluttajana ja konsulttina sekä kirjoittanut palkitun Tykkäämistalous-kirjan.

Tarik HossainTarik Hossain on Bisnoden analyytikko ja ekonomisti, joka on aina valmis keskusteluun. Aiempi työura pitää sisällään kolme vuotta lentäjäkoulutusta Ilmavoimissa, josta tie vei kuitenkin Helsingin yliopistolle yhteiskunnallisten asioiden ja ihmisten pariin. Erityinen mielenkiinto kohdistuu talouskasvun eri mekanismeja kohtaan. Sujuvasti venäjän kieltä puhuvana myös naapurimaamme politiikka ja talouden kehitys ovat kiinnostuksen kohteina.

Tarikille liikkuminen luonnossa on lähellä sydäntä. Yksi mieleenpainuvimmista reissuista lienee pyöräily Helsingistä Norjan Vesisaareen (Vadsö). Tulevaisuuden tavoitteena on juosta maraton kirkkaasti alle kolmen tunnin. Aika näyttää, onko tavoite ainoastaan ns. ”white whale”, mutta ainakin se pitää liikkeessä.

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode