Menu
Bisnode

Bloggaajat

Bisnode-bloggaajat löytyvät täältä. Tutustu bloggaajiimme.

|Juha Airaksinen | Matias Andersson | Riitta Fagerholm Mošic | Pasi Leino | Lauri Mähönen | Heikki Ojama| Maarit Pirinen | Jouni Suominen | Johanna Suomela | Pär Österlund |


 

Juha AiraksinenJuha Airaksinen on vuonna 1965 syntynyt KTM/HKKK. Toimialakokemusta on vuodesta 2000. Toimitusjohtaja vuodesta 2003 lähtien.

Matias Andersson on Bisnoden analyytikko ja GIS-mies, joka täydentää tiimiään paikkatieto-osaamisella ja uskoo J.K. Paasikiven lailla, ettei maantieteelle voi mitään. Kaiken tiedon ollessa sidottuna sijaintiin selittää ja ennustaa paikkatieto ympäröivää maailmaa enemmän kuin keskivertotallaaja usein tajuaa ymmärtää. Kaikki alueanalyyseihin, karttoihin ja sijaintiin viittaava on Matiaksen heiniä. Ennen taloon tuloaan hän opetti yliopistolla sitä mitä nyt yrittää tehdä itse ja taustalta löytyy myös kehitysyhteistyökuvioita. Lapsenhoidolta ylijäävän vapaa-ajan Porvoolaistunut stadilainen pyrkii viettämään palloilulajien parissa, juokseminenkin käy paremman puutteessa

Riitta Fagerholm Mošić on Vantaalla, Suomessa syntynyt, mutta joulukuusta 2007 asti Sloveniassa asunut bisnodelainen. Han aloitti työnsä Bisnode Sloveniassa kansainvälisten projektien parissa tammikuussa 2010 ja viihtyy loistavasti. Vakaana elinikäisen oppimisen kannattajana hän työskentelee mielellään kansainvälisessä, innostavassa ja haastavassa ympäristössä, jossa useat vaihtelevat tehtävät antavat hänelle energiaa.

Pasi LeinoPasi Leino on pitkän linjan bisnodelainen. Takana jo kymmenen vuoden ura, joka alkoi D&B kansainvälisten luottotietojen parissa. Vuonna 2007 loikattiin Soliditet (nyk. Bisnode) tuotteiden maailmaan ja alkoi henkilöluottotietopalvelujen kehityskaari. Tänä päivänä Pasi ohjaa Bisnoden myyntitiimiä, joka vastaa pääasiassa henkilö- ja yritysluottotietojen sekä paikallisten Bisnode ratkaisujen myynnistä. Tämän yliaktiivisen puurtajan löytää joko asiakkaiden ongelmia ratkaisemasta, HPS junioreiden harjoituksista tai sitten oman salibandy-harrastuksen parista. Kuuluupa perinteisiin yleensä kerran vuodessa hölkättävä maratonkin, vakaa aikomus on jonakin vuonna vielä harjoitella. Pasin mottona on ”luovuttaminen ei ole vaihtoehto”.

Lauri MähönenLauri Mähönen on asiakkuudenhallinnan moniottelija. Hän on toiminut DirektMedian ja sen edeltäjien palveluksessa kuutisen vuotta vuotta vastaten palveluiden kehittämisestä ja nykyään myynnistä. Aiempaan työhistoriaan kuuluu erilaisten talouden sekä asiakkuudenhallintajärjestelmien käyttöönottoja, konsultointia ja lokalisointia.

Heikki OjamaHeikki Ojama toimii Bisnodella yritysasiantuntijana. Päivät kuluvat luottoluokitusten, tilinpäätösten ja yritystiedon parissa. Hän on yritystiedon rautainen ammattilainen, jolta saa hetkessä perusteellisen vastauksen esimerkiksi yrityksen taloudellista tilaa koskeviin kysymyksiin. Heikki on toiminut yritysluottotietojen parissa 1984 lähtien. Bisnodella palvelusvuosia on kertynyt huimat 27 vuotta! Työn lisäksi Heikki harrastaa kuorolaulua, ulkoilua ja liikuntaa niin maalla kuin vesillä.

Maarit PirinenMaarit Pirinen vastaa Bisnode Marketing Oy:ssä nimetyistä asiakkuuksista. Hän aloitti DirektMediassa, nykyisin nimeltään Bisnode Marketing Oy, 2010 lopussa. Maarit on toiminut yli 10 vuotta asiakkuusmarkkinoinnin saralla. Maarit on intohimoinen urheilija, jonka työpäivän jälkeen löytää niin hiihtoladulta kuin salilta rautaa nostamassa. Myös matkustelu ja muoti ovat hänen kiinnostuksen kohteitaan. 

Jouni SuominenJouni Suominen on ollut yritys- ja kuluttajatietojen kanssa tekemisissä vuodesta 1980. Hän on toiminut yritysluottotutkijana, rahoitusneuvottelijana, luottopäällikkönä ja viimeiset parikymmentä vuotta auttamassa Bisnoden kumppaneita parempaan tulokseen ja mukavampaan työpäivään kaiken kattavien tietokantojen avulla. Sekä asiakkuudenhallinnan että luottoriskienhallinnan haasteissa. Urheilu (lähinnä squash) ja Rock`n`Roll bändi kuuluvat viikkorytmiin. Kysy ihmeessä vauhdikasta bilebändiämme juhliisi – Jaggerista Baddingiin ja kaikkea siitä väliltä.

Johanna SuomelaJohanna Suomela toimii Bisnode Finlandissa asiakkuusjohtajana. Hän tuli Dun & Bradstreet Finlandiin vuonna 2004 myytyään sitä ennen toimistotekniikkaa ja telekommunikaation yritysratkaisuja. Yrityksen nimi on sittemmin kertaalleen vaihtunut, mutta yritysasiakkaiden luottoriskien optimointi ykkösprioriteettina säilynyt. Vapaa-aikanaan Johanna juoksee ja metsäilee kahden chesapeakelahdennoutajan, Sports Trackerin ja kameran kanssa dokumentoiden ympäristönsä pieniä ihmeitä.

Pär ÖsterlundPär Österlund vastaa Bisnodella tuotteista ja palveluista. Päivät kuluvat siis analytiikan, tuotekehityksen, IT:n ja asiakaspalvelun parissa. Pär tunnustaa olevansa muutos- ja teknologiaoptimisti. Hän on aiemmin toiminut digitoimiston ja ohjelmistoyrityksen vetäjänä ja kirjoittanut Kultasulalla palkitun kirjan.

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode