Menu

Kuluttajatietojen päivitys

Avullamme pidät terveenä ja elinvoimaisena yrityksesi kuluttajatietokannan.

Kuluttajatietojen päivitys käytännössä

Päivitämme tietokannassasi olevia virheellisiä ja muuttuneita nimi-, puhelinnumero- ja osoitetietoja. Estämme kaksoiskappaleiden syntymisen ja poistamme kuolleiden henkilöiden tiedot. Voit myös rikastaa tietoja liittämällä niihin erilaisia kuluttajakäyttäytymisen ennuste- ja luokitustietoja. Palvelu voi olla kertaluontoista tai jatkuvaa ylläpitoa. Asiakkainamme on jo yli 100 kuluttajakauppaa tekevää yritystä.

Fill out my online form.

Pidä pohjoismaiset asiakastietosi ajan tasalla

Bisnode Consumer Intelligence on uusi, moderni ratkaisu pohjoismaisten asiakastietojen päivittämiseen ja rikastamiseen. Ratkaisun avulla varmistat, että asiakastietosi ovat ajan tasalla ja ne vastaavat GDPR:n, eli EU:n tietosuoja-asetuksen, asettamiin vaatimuksiin. Bisnode Consumer Intelligence laskee merkittävästi asiakastietojen päivittämiseen liittyvän manuaalisen työn määrää ja sen käyttöönotto on helppoa. Voit keskittyä uusien lisä- ja ristiinmyyntimahdollisuuksien etsimiseen, asiakasymmärryksen kasvattamiseen sekä käyttäjäkokemuksen kehittämiseen.

Lue lisää Bisnode Consumer Intelligencestä »


Kuluttajien tunnistaminen on terveen tietokannan lähtökohta

Samat ihmiset rynnistävät yrityksesi asiakkaaksi useammasta lomakkeesta ja kampanjasta. Tietoja kirjataan miten sattuu ja kirjoitusvirheitäkin tapahtuu. Patentoidun, älykkään ja itse oppivan tunnistuspalvelumme avulla vältät tiedoiltaan poikkeavat kaksoiskappaleet samasta asiakashenkilöstä tietokannassasi. Tunnistamme puolestasi myös onko asiakkaaksesi ilmoittautuva persoona todellinen henkilö ja juuri se ihminen, joka hän ilmoittaa olevansa.

Lue lisää siitä miten asiakas tunnistetaan »

Tulosta
Timo Suoninen
Timo Suoninen

myyntijohtaja, markkinointiratkaisut
gsm +358 (0)41 533 8536
timo.suoninen@bisnode.com

Leila Demachkie
Leila Demachkie

asiakkuusjohtaja
gsm +358 (0)40 728 9958
leila.demachkie@bisnode.com

Pyydä yhteydenottoa
Kiitos yhteydenotosta. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode