Menu

Yritysanalyysit ja ennusteet

Numerot ja niiden taitava hyödyntäminen ovat menestyvän yritysjohtajan tärkeimpiä työkaluja. Jättimäisestä tietovarastostamme löydät liiketoimintasi kannalta tärkeimmät tunnusluvut ja markkinatiedon. Niiden avulla teet laadukkaampia päätöksiä ja tarkempia ennusteita.

Asiakasanalyysi auttaa ymmärtämään missä raha liikkuu

Analysoimalla nykyistä asiakaskuntaasi ymmärrät miksi parhaat asiakkaasi tilaavat juuri sinulta. Löydät myös ne yritykset, jotka eivät vielä ole asiakkaitasi, mutta täyttävät samat kriteerit kuin nykyiset kultakaivoksesi. Saat myös selkeän kuvan asiakasyritystesi konsernirakenteista. Ne auttavat suuntaamaan myyntiä saman konsernin yrityksiin, jotka eivät vielä ole asiakkaitasi.


Arvoanalyysi kertoo yrityksen todellisen arvon

Suunnitteletko yrityskauppaa? Haluatko selvittää yrityksen arvon sukupolvenvaihdosta, konsernia tai omistuspohjan muutosta varten? Saat kauttamme puolueettoman ja kattavan analyysin myytävän tai ostettavan yrityksen arvosta.

Lataa malliraportti »


Kuinka hyvin tunnet kilpailijasi?

Eräs tärkeimmistä välineistä arvioida yritysjohdon onnistumista on verrata oman yrityksen lukuja kilpailijoihin. Tilinpäätöslukuihin perustuva Bisnode kilpailija-analyysi paljastaa armotta onko yrityksesi kilpailijoitaan edellä vai jäljessä. Raportista selviää mm. markkinaosuuksien kehitys, liikevaihdon kehitys ja tärkeimpien avainlukujen kehitys.

Lataa malliraportti »


DUNS - Asiakkuuksien maailmankartta

DUNS eli Data Universal Numbering System on maailmanlaajuinen yritysten identifiointijärjestelmä. Siinä missä suomalainen Y-tunnus toimii vain kotimaassa ja pääkonttoritasolla, DUNS-numero on globaali järjestelmä, jossa on eriteltynä kaikki konserniyhtiöt toimipaikkatasolla. Se auttaa sinua saamaa paremman kokonaiskuvan asiakkuuksiesi konsernirakenteista. Tekemällä DUNS-numeroinnin asiakkaillesi näet heti kuinka monta samaan konserniin kuuluvaa yhtiötä on jo asiakkaanasi ja missä piilee vielä bisnespotentiaalia. Uusien asiakkaiden kohdalla näet heti millaista kauppaa yrityksesi jo tekee saman konsernin muihin yrityksiin.


Valuator-tilinpäätösanalyysi on numeroihmisen markkinasimulaattori

Tässä palvelussa voit mallintaa erilaisia markkinamuutoksia ja niiden vaikutuksia liiketoimintaasi. Käytössäsi on valtava määrä yritysten tilinpäätöstietoja. Vertailemalla asiakaskuntasi tunnuslukuja toimialan keskiarvoon erotat menestyjät massasta. Voit vapaasti myös muutella lukuja nähdäksesi miten erilaiset suhdanne- ja markkinamuutokset vaikuttavat tuloskuntoon.

Fill out my online form.


Oma analyytikko avuksesi

Paranna päätöksentekoasi ulkopuolisella toimiala- ja markkinanäkemyksellä. Analyytikkomme täydentävät numerotietoa tuomalla mukaan ajankohtaisen ja puolueettoman toimialatuntemuksensa. He auttavat sinua tarkempaan päätöksentekoon hyödyntämällä käytössä olevia tunnuslukuja ja ennusteita ammattilaisen otteella.

Fill out my online form.
Tulosta
Antti Hietanen
Antti Hietanen

asiakkuuspäällikkö
puh. 09 3158 5123
antti.hietanen@bisnode.com

Arja Westerholm
Arja Westerholm

avainasiakaspäällikkö
gsm +358 (0)40 840 6345
arja.westerholm@bisnode.com

Pyydä yhteydenottoa
Kiitos yhteydenotosta. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode