Menu

Ajoneuvoalan analyysit ja ennusteet

Ajoneuvoalan analyysien ja ennusteiden avulla tiedät millä markkinalla Eldoradosi on. Ne antavat sinulle tarkkaa tietoa markkinan käyttäytymisestä. Tiedon avulla voit ohjata liiketoimintaasi samaan suuntaan kuin markkina ja asiakkaasi ovat matkalla.

Kaupparaportti antaa tarkkaa tietoa kampanjan onnistumisesta

Paras mittari myynnin ja markkinoinnin toimenpiteiden mittaamiseen on todentaa kuinka moni tavoitelluista asiakkaista osti uuden auton juuri sinulta. Avullamme voit peilata asiakasrekisterisi viranomaistietoihin, jolloin näet tarkalleen kuka teki ja mitä. Näet keitä asiakkaita menetit ja kenen autolla he nyt ajavat.Siirtymävirta-analyysi näyttää kuka on seuraava entinen asiakkaasi 

Tietynlaiset ihmiset ajavat tietynlaisilla autoilla juuri nyt. Tämän hetken tilanne ja tiedossa oleva historia ennustavat sitä millaisella autolla he ajavat seuraavaksi. Uusasiakasmarkkinasi on siellä mistä siirrytään todennäköisimmin juuri sinun merkkisi pariin. Autamme myös taistelemaan niistä asiakkaistasi, jotka ennusteen mukaan siirtyvät seuraavaksi kilpailijan rattiin.Avoimet ostoikkunat yhdessä Excel-taulukossa

Autonvaihtoennuste listaa sinulle ne ajoneuvonhaltijat, jotka todennäköisimmin vaihtavat menoukkiaan seuraavan 6-8 kuukauden aikana. Mukana ennusteessa on sosioekonomisia muuttujia sekä tiedossa oleva ajoneuvohistoria.Tiedätkö miten pärjäät kilpailussa?

Et ehkä tiedä, mutta Bisnode-autot -palvelun analytiikkaosio tietää. Sieltä voit luvan kanssa vakoilla miten kilpailijoidesi kauppa käy. Voit myös vertailla ensirekisteröintejä edelliseen vuoteen autokauppa- ja merkkikohtaisesti.

Tulosta
Lauri Mähönen
Lauri Mähönen

Director, Credit & Risk Solutions
gsm. +358 (0)40 732 5322
lauri.mahonen@bisnode.com

Seija Lehtinen
Seija Lehtinen

avainasiakaspäällikkö
gsm +358 (0)40 825 6344
seija.lehtinen@bisnode.com

Pyydä yhteydenottoa
Kiitos yhteydenotosta. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode