Menu

Kansainväliset luottotiedot

Palveluidemme kautta saat yritysluottotietoja kaikkialta maailmasta. Itse keräämiemme ja ylläpitämiemme tietojen lisäksi edustamme maailman suurimpien luottorekisteröijien tarjontaa. Kauttamme saat luottotiedot yli 200 maasta ja yli 200 miljoonasta yrityksestä.

Maailmanluokan riskit hallinnassasi

Edustamme Yhdysvaltain vanhinta ja suurinta luottoluokittajaa D&B:tä. Voit hakea verkkopalvelusta luotto- ja maksukäyttäytymistietoja (Paydex) kaikkialta maailmasta. Lisäksi käytössäsi on laaja kirjo muita riskinhallinnan raportteja kuten maariskiraportti sekä konkurssiennuste (failure scoring). Toimittajaraportti (compliance report) sisältää lisäksi myös tietoa mahdollisista rahanpesuun liittyvistä sanktioista ja henkilöistä, jotka ovat asemansa tähden erityisen alttiita korruptiolle.


D&B Onboard - monipuolinen Compliance-työkalu

Asiakkaiden ja toimittajien tunteminen on raskas prosessi, jota voi helpottaa hyvillä työkaluilla. D&B OnBoard sopii nykyisten ja uusien asiakkaiden sekä toimittajien tuntemiseen. Sen avulla voi yhdestä helposta selainkäyttöliittymästä tarkastaa yritysten taustat, omistusrakenteet ja vastuuhenkilöiden mahdolliset PEP- ja sanktiolistaukset.


D&B Portfolio Manager - Hallitse asiakasriskiä globaalisti

Yhdistä Portfolio Manager -portaalissa reskontrasi D&B:n maailmanlaajuiseen tietokantaan. Näin löydät riskipitoisimmat laskutusasiakkaasi. D&B Portfolio Managerilla voit valvoa heidän maksukäyttämistään (Paydex). Voit luoda myös hälytysrajoja, mikä auttaa sinua ennakoimaan lähestyviin ongelmiin maksuvalmiudessa tai luottoluokituksessa. Järjestelmä analysoi automaattisesti konkurssiriskiä (Failure scoring) ja näyttää miten riskipitoisten asiakkuuksia varassa laskutuksesi lepää. Järjestelmä toimii portaali-periaatteella. Lataat vain reskontrasi Portfolio Manageriin. Se tekee analysoinnin automaattisesti käyttäen D&B:n maailmanlaajuista yritystietokantaa.


D&B Supplier Portfolio Manager - Ymmärrä ja hallitse toimittajariskiä kaikkialla maailmassa

Valvomalla tärkeimpien toimittajiesi taloutta ja riippuvuuttasi niistä pidät toimittajariskin aisoissa. Heidän maksukäyttäytymisensä (Paydex), konkurssiriskinsä (Failure scoring) ennustavat mahdollisia toimitusvaikeuksia ja auttavat varautumaan niihin. D&B Supplier Portfolio Manager näyttää myös miten suurta osaa sinun yrityksesi ostot edustavat heidän liikevaihdostaan (Dependency ratio). Järjestelmässä on pitkä historia talouden muutoksista. Näet onko toimittajasi toimitusvarmuus nousussa vai laskussa. Supplier Portfolio Manager kertoo myös ostojesi määrän toimittajan koko konsernissa. Supplier Portfolio Manager -portaalin käyttöönotto on yksinkertaista. Syötät vain toimittajasi portaaliin ja tiedot ovat käytettävissäsi heti.


Pohjoismaisten sidosryhmiesi luottotiedot käytössäsi säännöllisesti

Bisnode-luottotietopalvelun sopimusasiakkaana olet koko ajan tietoinen millaisessa kunnossa tärkeimpien tavarantoimittajien ja yhteistyökumppaneiden luottokelpoisuus on. Palvelussa saat samat tiedot samaan hintaan kaikista Pohjoismaista.


Poikkeuksellisen paljon tietoa yrityksistä Pohjoismaissa.

Pohjoismaat ovat vanhinta ja vahvinta toiminta-aluettamme. Olemme keränneet ja jäsentäneet valtavan määrän tietoja omiin Bisnode-tietokantoihimme pohjoismaisista yrityksistä ja niiden vastuuhenkilöistä. Kaikkien pohjoismaisten yritysten tiedot ovat käytettävissäsi samanlaisina jokaisesta maasta. Erittäin monipuolinen ratkaisu silloin kun tarvitset luottotietoja pääasiassa Pohjoismaista.

Tulosta
Jouni Suominen
Jouni Suominen

asiakkuusjohtaja
gsm +358 (0)400 433 429
jouni.suominen@bisnode.com

Ilkka Nojonen
Ilkka Nojonen

asiakkuusjohtaja
gsm +358 (0)44 502 6066
ilkka.nojonen@bisnode.com

Bisnode D&B Finland Oy
Bisnode D&B Finland Oy

Asiakaspalvelu
+358 (0)9 7511 9100
asiakaspalvelu@bisnode.com

Pyydä yhteydenottoa
Kiitos yhteydenotosta. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode