Menu

Kuluttajakohderyhmät

Bisnoden avulla löydät ja tavoitat jokaisen suomalaisen. Voimme toimittaa sinulle kohderyhmiä kaikista saatavilla olevista Suomen viranomaisrekistereistä sekä muista tärkeimmistä rekistereistä. Saatavana on mm. elämäntilanteeseen, asumiseen, ajoneuvoihin ja rakennuksiin liittyvää tietoa sekä luonnollisesti posti- ja sähköpostiosoitteita sekä puhelinnumeroita.

Kaikki tärkeimmät rekisterit käytössäsi

Bisnoden omien tietojen lisäksi käytössäsi on tietoja mm. Väestörekisterikeskuksen, TraFin ja Suomen numeropalvelun tietokannoista. Yhteensä nämä rekisterit sisältävät käytännössä kaiken suomalaisista tallennetun ajantasaisen tiedon. Näiden tietojen käyttöä koskevat lait ja asetukset, joiden puitteissa luovutamme tietoja.

Poimi kohderyhmät analytiikan avulla Bisnode-ihmiset -palvelusta

Bisnode-ihmiset -palvelun avulla voit poimia kuluttajakohderyhmiä verkossa monipuolisilla valintakriteereillä, weedata omat asiakkaasi pois kohderyhmästä ja analysoida kampanjoiden tuloksia. Palveluun kuuluvan analyysityökalun avulla kohderyhmäpoiminnat voivat olla entistä analyyttisemmin tehtyjä. Ennusteluokat apunasi

Laki ja säädökset määrittelevät tarkasti miten eri rekistereissä olevia tietoja on luvallista käyttää kohderyhmien määrittelyssä. Verotustietoja ei ole mahdollista käyttää kohderyhmäpoimintoihin. Luvallista ei ole myöskään poimia kohderyhmään esimerkiksi pelkkiä sinkkutalouksia. Silloin voit käyttää hyväksesi ennusteluokituksiamme. Käytännössä se tarkoittaa, että voit poimia oikeanlaisia kohderyhmiä mallintamiemme todennäköisyyksien perusteella.

Fill out my online form.

Jos sen sijaan etsit B2B-kohderyhmää markkinointisi tueksi, niin tutustu Selector-työkaluumme.

Tulosta
Raila Järvinen
Raila Järvinen

avainasiakaspäällikkö
gsm +358 (0)40 751 6179
raila.jarvinen@bisnode.com

Pyydä yhteydenottoa
Kiitos yhteydenotosta. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode