Menu

Kansainväliset kohderyhmät

Eurooppalaisen kotikenttämme lisäksi saat kauttamme kohderyhmiä kaikkialta maailmasta. Edustamme Yhdysvaltain suurinta ja vanhinta yritystietokantaa D&B:tä. Se yhdistettynä omiin tietoihimme antaa käyttöösi planeetan laajimman yritystietovaraston.

Hae itse kansainvälisiä kohderyhmiä

Suomesta, Baltian maista ja Venäjältä haettavia kohderyhmiä voit rakentaa itse käyttämällä Bisnoden Selector-verkkopalvelua. Selectorista voit rakentaa juuri itsellesi sopivan B2B-kohderyhmän.

Kokeile Selector-palvelua »Pohjoismaat ja koko muu Eurooppa palveluksessasi

Saat samoilla hakuehdoilla rajattuja ja luokiteltuja yritysten yhteystietoja kaikista Pohjoismaista ja koko muun Euroopan alueelta. Pohjoismaisiin yritystietoihin voit hankkia myös oman käyttäjälisenssin. Silloin pääset palveluun tekemään hakuja itse. Palvelujen pohjana ovat Nordic Business Key ja Euro Contact Pool.

Tutustu Euro Contact Pooliin »Äärimmäisen tarkkaa kohdennusta 70 maahan

Voit käyttää kohderyhmärajauksessasi myös syvälle toimialaan ja tuotteisiin menevää tietoa. Kompass-tietokannasta voit rajata esimerkiksi yksittäisten tuotteiden valmistajia, jotka tarvitsevat myymääsi komponenttia tai raaka-ainetta. Voi tehdä hakuja myös ammattinimikkeillä ja erikoistumisaloilla.

Tutustu Kompass-palveluun »Yritysten globaalit konsernirakenteet näkyville

GRS (Global Reference Solution) palvelusta saat esiin myös yritysten konsernirakenteita. Niitä voit hyödyntää etsiessäsi myyntimahdollisuuksia saman konsernin yrityspäättäjille.

Kokeile GRS-palvelua ilmaiseksi viikon ajan »

Tulosta
Otto Lyly
Otto Lyly

asiakkuuspäällikkö
gsm +358 (0)50 598 1075
otto.lyly@bisnode.com

Päivi Karinoja
Päivi Karinoja

avainasiakaspäällikkö
gsm +358 (0)400 938 789
paivi.karinoja@bisnode.com

Pyydä yhteydenottoa
Kiitos yhteydenotosta. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode