Menu

Ajoneuvokohderyhmät

Autoihin ja niiden haltijoihin liittyvä tieto on hyödynnettävissäsi markkinoinnin ja myynninohjaamisen toimenpiteisiin monin tavoin. Bisnoden avulla tiedät tarkalleen millaisella autolla erilaiset ihmiset ajavat nyt. Tiedät millä he ovat viimeksi ajaneet ja millaiseen autoon he todennäköisimmin vaihtavat seuraavaksi. Tiedät myös milloin uuden auton ostaminen on heille ajankohtaista.

Poimi kypsät marjat raakojen seasta

Suomen 3 miljoonan ajoneuvon kannasta n. 100 000 vaihtuu vuosittain uuteen. Tietojemme sekä erilaisten ennusteiden avulla onnistut löytämään juuri nuo 100 000 autonostajaa. Lisäksi löydät heidän joukostaan, ne jotka ovat sopivimpia asiakkaita juuri sinulle. Maahantuojien tarpeet on huomioitu mm. myyntipiirien hallinnassa.

Kokeile Bisnode-autot -palvelua kaksi viikkoa »

Kirjaudu Bisnode-autot -palveluun »Ajoneuvonhaltijan koko elämä yksissä kansissa

Siirtymävirta-analyysin avulla tiedät millaisella autolla ajavat ihmiset ovat sinulle potentiaalisimpia uusasiakkaita. Näet myös millaisia ihmisiä menetät kilpailijoille ja millaiset asiakkaasi ovat merkkiuskollisimpia. Autonvaihtoennuste kertoo, milloin asiakkaasi on todennäköisimmin vaihtamassa autoa. Kohderyhmiä rajatessasi käytössäsi on myös ajoneuvonhaltijan sosioekonomiset muuttujat.

Lue lisää täältä »


Fill out my online form.
Tulosta
Eila Hätinen
Eila Hätinen

avainasiakaspäällikkö
gsm +358 (0)40 506 6084
eila.hatinen@bisnode.com

Sami Paatelainen
Sami Paatelainen

avainasiakaspäällikkö
gsm +358 (0)50 3627044
sami.paatelainen@bisnode.com

Pyydä yhteydenottoa
Kiitos yhteydenotosta. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode