Menu

Kiinteistötiedot

Bisnode-kiinteistöt -palvelu on yksinkertainen ja erittäin helppokäyttöinen kiinteistötietopalvelu, joka toimii kaikilla päätelaitteilla. Bisnode-kiinteistöt toimii Maanmittauslaitoksen asiakirjojen jakelukanavana.

Palvelusta on saatavissa seuraavat Maanmittauslaitoksen kiinteistöihin liittyvät asiakirjat: lainhuutotodistus, rasitustodistus, vuokraoikeustodistus, kiinteistörekisteriote, kiinteistörekisterin karttaote, yhteystiedot, muodostamisketju taaksepäin ja muodostamisketju eteenpäin.

Bisnode-kiinteistöt -palvelun hyödyt

  1. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen palvelu tarkoittaa, että käyttäjät tarvitsevat vähemmän koulutusta ja tukea.
  2. Maanmittauslaitoksen asiakirjat mistä vaan, palvelu toimii kännykällä yhtä mainiosti kuin tietokoneella.
  3. Vähemmän päällekkäisiä raporttiostoja, koska kaikki saman organisaation käyttäjät näkevät, jos esimerkiksi tietyn kiinteistön rasitustodistus on ladattu palvelusta toisen käyttäjän toimesta viimeisen kolmen kuukauden aikana.
  4. Sisältää tilastotietoon perustuvan Bisnode-alueanalyysin, jonka avulla kiinteistövälittäjä voi näyttää ostajalle objektiivisen, kolmannen osapuolen näkemyksen alueesta, jolla kiinteistö sijaitsee.
Fill out my online form.

Palvelun käyttäminen on luvanvaraista ja vaatii Maanmittauslaitoksen myöntämän yrityskohtaisen käyttöluvan. Täältä pääset lupahakemukseen »

Maanmittauslaitos on Bisnode-kiinteistöt -palvelun tiedontuottaja. Maanmittauslaitos

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode