Menu
Kattavimmat henkilö- ja yritysluottotietoraportit Suomesta ja Pohjoismaista

Bisnode-luottotietopalvelun malliraportit

Bisnode-palvelun luottotietoraportteja on eri laajuisia. On tiivistelmäraportteja kohteen luottokelpoisuudesta tai kattavia analyysiraportteja sisältäen hyvinkin yksityskohtaista tietoa kohteesta. Tietoa löydät niin yrityksistä kuin kuluttajista kaikista Pohjoismaista. Luottotietoja saat suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, norjaksi tai tanskaksi. Katso alta pdf-malliraportit.

Henkilötiedot

Bisnode-henkilötiedot kertovat onko henkilöllä maksuhäiriöitä tai yritysyhteyksiä. Henkilön aukoton tunnistaminen on mahdollista vain henkilötunnuksella haettaessa.

Henkilöluottotiedot

Raportti sisältää tiedot henkilön oikeustoimikelpoisuudesta sekä mahdollisista maksuhäiriöistä ja muista luottotietomerkinnöistä. Lisäksi raportissa luetellaan henkilön mahdolliset yritysyhteydet sisältäen tietoa yritysten toiminnan statuksesta ja luottokelpoisuudesta.
Lataa pdf-malliraportti »

Henkilöraportti

Raportti sisältää henkilöluottotietojen lisäksi osoitetiedot ja tietoa mm. henkilön edellisestä muuttoajankohdasta ja äidinkielestä sekä mahdollisen kuolintiedon. Lisäksi henkilön asuinympäristöä kuvataan tilastollisen Bric-kuluttajaluokituksen avulla. Bric kertoo ”korttelitasolla” millaisia kuluttajat ovat. Raportissa voidaan hyödyntää myös Väestötietojärjestelmän tietoja, joten palvelun loppukäyttäjä tarvitsee henkilökohtaisen VRK-käyttäjätunnuksen ja -luvan. Tämän luvan Bisnode hakee asiakkaan puolesta.
Lataa pdf-malliraportti »Yritystiedot


Rating-raportti

Tiivistelmätiedot yrityksen luottokelpoisuudesta ja tärkeimmistä siihen vaikuttaneista muuttujista sekä yhteystiedot ja euromääräinen limiittisuositus.
Lataa pdf-malliraportti »

Medium-raportti

Rating-tiedot sekä mm. kattavat rekisteritiedot, kokoluokkatiedot, maksuhäiriötiedot ja tiedot vastuuhenkilöiden luottohistoriasta.
Lataa pdf-malliraportti »

Standard-raportti

Medium-tiedot sekä tilinpäätöstiedot ja keskeisimmät tunnusluvut.
Lataa pdf-malliraportti »

Maksutaparaportti

Ajantasaiset maksutapatiedot tavarantoimittajilta sisältäen toimialavertailua.

Tilinpäätöstiedot

PDF-muotoinen asiakirja online-toimituksena. Huom.! Käytännössä vain osakeyhtiöt julkaisevat tilinpäätöstietonsa.

Kaupparekisteriote

PDF-muotoinen asiakirja online-toimituksena. Huom.! Esimerkiksi yksityisistä toiminimistä vain osa on kaupparekisteriin merkitty.

Jos nimihaulla tietokannasta löytyy kaksi samannimistä yritystä, on toinen niistä lakannut. Silloin sen nimen perässä osumalistalla esitetään merkintä: (L)

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode